Skip to main content

Studiourile MGM şi Warner Bros. vor produce o trilogie inspirată din filmul SF "Stargate"

 
Screen Shot 2014-05-31 at 1.44.02 PM
Screen Shot 2014-05-31 at 1.44.02 PM

Screen Shot 2014-05-31 at 1.44.02 PMStudiourile MGM şi Warner Bros. vor produce o trilogie cinematografică regizată de Roland Emmerich, inspirată din filmul SF "Poarta Stelară, Univers: Aer/ Stargate" din 1994, scrie Mediafax.

Publicitate

Cineastul Roland Emmerich, care a regizat filmul original, va realiza şi noua trilogie, ce va fi produsă de Dean Devlin, informează hollywoodreporter.com.

Filmul original, în care rolurile principale au fost interpretate de Kurt Russell şi James Spader, a stabilit un record în octombrie 1994, devenind lungmetrajul cu cele mai mari încasări obţinute în weekendul lansării sale în Statele Unite. După ce a rulat în cinematografe, "Stargate" a obţinut încasări de aproape 200 milioane de dolari pe plan mondial.

Intriga filmului "Stargate" are în centrul ei un străvechi dispozitiv în formă de inel care generează o gaură de vierme ce permite călătorii la distanţe uriaşe prin Univers. Filmul explorează teoria despre fiinţele extraterestre care au avut o influenţă majoră asupra civilizaţiei umane.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Omide Omide
    Super, abia il astept

Trimite un comentariu

sus