Skip to main content

VIDEO. Ștefan Bănică, anunțat în Observatorul Antenei 1: vedeta intră în echipa Intact. Va fi în juriul X-Factor

 

Banica

Publicitate

Ștefan Bănică a intrat oficial în echipa Intact. Artistul a fost anunțat ca nouă achiziție a Antena 1 chiar în Observatorul principal al stației. Ștefan Bănică a spus că va face parte din juriul emisiunii X-Factor.

Întrebat de plecarea de la Pro TV, Ștefan Bănică a declarat: „S-a încheiat o etapă în viața mea de televiziune și vreau să menționez că nu m-am certat cu nimeni. Din contră, am rămas în relații foarte bune cu cei de acolo și vreau să le mulțumesc oamenilor cu care am lucrat, pentru acești 12 ani frumoși din viața mea, în care am avut realizări notabile, spune eu, am prezentat o emisiune fanion de divertisment, care s-a încheiat după opt ani de existentă și pentru mine s-a încheiat un ciclu, așa că am decis să aleg o nouă provocare, și am venit la Antena 1 unde sper din tot sufletul să fac performanță cel puțin la același nivel la care am făcut până acum”.

Vezi AICI declarațiile integrale ale lui Ștefan Bănică.

Venirea lui Ștefan Bănică a fot promovată în timpul zilei printr-u spot de teasing. Antena 1 a rulat în pauzele publicitare un clip publicitar care anunța dezvăluirea numelui la Observatorul din această seară. “Ai auzit cine vine la Antena 1? Cine mai vine?” întreba promo-ul făcut cu imagini din filmul Pirații din Caraibe.

Antena 1 a folosit același mod de promovare și când o altă vedetă de la Pro TV, Horia Brenciu, a venit la Intact, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare nu le e rusine sa ia tot ce pleaca/concediaza Pro tv? Era o discutie acum cativa ani legata de o fatuca de pe la stiri parca, ca a fost aleasa in defavoarea alteia pentru ca Antena nu alege vedetele sltora, ci isi creaza propriile vedetele, se pare ca au fost doar vorbe-n vant. Parerea mea este ca Antena nu va face audienta cu vedetele Pro tv-ului, poate vor avea 2 editii maxim in care vor fi lideri, insa atat. Acum nu se mai bat doar cu Pro tv-ul, ci si cu Kanal D.
    Am citit adineauri pe spynews un articol in care spuneau ca Pro tv este o corabie care se scufunda, acum doi ani radeau de tvr, acum de pro, oare cine va rade la sfarsit?
  • pe pariu ca nu vor bate nici audientele de film de pe KanalD. Antena 1 si-a rezervat exact locul 3. când l-au adus pe mandruta cu Stoicescu au vrut sa rupa jurnalul lui esca. (aceeasi greseala facuse si KanalD la inceput si nu le-a folosit la nimic. Antena 1 insista cu aceeasi tactica. ca este un deja vu e clar, numai ca acum il fac pentru locul 3.

Trimite un comentariu