Skip to main content

VIDEO. Ştefan Bănică, anunţat în Observatorul Antenei 1: vedeta intră în echipa Intact. Va fi în juriul X-Factor

 
Banica
Banica

Banica

Publicitate

Ştefan Bănică a intrat oficial în echipa Intact. Artistul a fost anunţat ca nouă achiziţie a Antena 1 chiar în Observatorul principal al staţiei. Ştefan Bănică a spus că va face parte din juriul emisiunii X-Factor.

Întrebat de plecarea de la Pro TV, Ştefan Bănică a declarat: „S-a încheiat o etapă în viaţa mea de televiziune şi vreau să menţionez că nu m-am certat cu nimeni. Din contră, am rămas în relaţii foarte bune cu cei de acolo şi vreau să le mulţumesc oamenilor cu care am lucrat, pentru aceşti 12 ani frumoşi din viaţa mea, în care am avut realizări notabile, spune eu, am prezentat o emisiune fanion de divertisment, care s-a încheiat după opt ani de existentă şi pentru mine s-a încheiat un ciclu, aşa că am decis să aleg o nouă provocare, şi am venit la Antena 1 unde sper din tot sufletul să fac performanţă cel puţin la acelaşi nivel la care am făcut până acum”.

Vezi AICI declaraţiile integrale ale lui Ştefan Bănică.

Venirea lui Ştefan Bănică a fot promovată în timpul zilei printr-u spot de teasing. Antena 1 a rulat în pauzele publicitare un clip publicitar care anunţa dezvăluirea numelui la Observatorul din această seară. “Ai auzit cine vine la Antena 1? Cine mai vine?” întreba promo-ul făcut cu imagini din filmul Piraţii din Caraibe.

Antena 1 a folosit acelaşi mod de promovare şi când o altă vedetă de la Pro TV, Horia Brenciu, a venit la Intact, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • De citit azi - 15 mai 2014 - DragosU.ro
    […] Stefan Banica a plecat la Antena 1 + Cei trei Masterchefi au plecat de la Pro […]
  • Maria Maria
    Oare nu le e rusine sa ia tot ce pleaca/concediaza Pro tv? Era o discutie acum cativa ani legata de o fatuca de pe la stiri parca, ca a fost aleasa in defavoarea alteia pentru ca Antena nu alege vedetele sltora, ci isi creaza propriile vedetele, se pare ca au fost doar vorbe-n vant. Parerea mea este ca Antena nu va face audienta cu vedetele Pro tv-ului, poate vor avea 2 editii maxim in care vor fi lideri, insa atat. Acum nu se mai bat doar cu Pro tv-ul, ci si cu Kanal D.
    Am citit adineauri pe spynews un articol in care spuneau ca Pro tv este o corabie care se scufunda, acum doi ani radeau de tvr, acum de pro, oare cine va rade la sfarsit?
  • antiantene antiantene
    pe pariu ca nu vor bate nici audientele de film de pe KanalD. Antena 1 si-a rezervat exact locul 3. când l-au adus pe mandruta cu Stoicescu au vrut sa rupa jurnalul lui esca. (aceeasi greseala facuse si KanalD la inceput si nu le-a folosit la nimic. Antena 1 insista cu aceeasi tactica. ca este un deja vu e clar, numai ca acum il fac pentru locul 3.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    O noua achizitie importanta pentru Antena 1! Vor rupe gura targului cu toate aceste investitii in echipa.
  • Andrei Andrei
    Daca asta e in locul lui Cheloo, iar moare audienta de la X-Factor.

Trimite un comentariu

sus