Skip to main content

Antena 3 după ce Laura Kovesi a dat postul în judecată: O acţiune de intimidare şi cenzurare. Antena 3 are milioane de stăpâni care pot folosi telecomanda în favoarea altor posturi

 
gadea
gadea

Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Publicitate

Postul Antena 3 a reacţionat după ce şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, a decis să dea în judecată postul de televiziune pentru afirmaţii mincinoase.

„Postul de televiziune Antena 3 doreste sa atraga atentia doamnei Kovesi Laura Codruţa asupra faptului ca actiunea sa reprezinta o actiune de intimidare si cenzurare a activitatii jurnalistilor care au datoria de a informa corect opinia publica.

Reprezentanţii postului au menţionat că redactorii au solicitat puncte de vedere privind acţiunile prezentate în materialul jurnalistic atât doamnei Kovesi Laura Codruţa cât şi doamnei Livia Saplacan, purtatorul de cuvânt al DNA.

„Consideram ca demersul doamnei Kovesi este menit sa creeze prejudicii de imagine postului Antena 3, multiplu premiat international pentru profesionalismul jurnalistilor sai, motiv pentru care vom intenta actiune in justitie pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate”, se mai arată în comunicatul Antenei 3.

„Spre deosebire de doamna Kovesi, numita politic pe perioade determinate, jurnaliştii Antena 3 pot fi amendati zilnic de public pentru eventuale derapaje. Tot spre deosebire de doamna Kovesi, Antena 3 are milioane de stapani care pot folosi telecomanda in favoarea altor posturi, daca jurnalistii Antena 3 gresesc. Din nefericire pentru cei care, prin puterile lor temporare, haituiesc jurnalistii nostri, publicul Antena 3 este in continua crestere”, au mai spus reprezentanţii postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • velociraptor velociraptor
    Ia uite ba cum injura postacii basisti,dar stiu un singur cantec:Voiculescu,Antena 3,Badea si Gadea pupincuristii lui Felix.Care ma,voi aia cu labe unu,23,evz,rl,gandul,cacareaza?
  • zsimina zsimina
    pe ei nimeni nu are voie sa ii dea in judecata ? sa isi dovedeasca afirmatile in instanta ce mare lucru ! nu pot sa rezist mai mult de 15 sec pe programu lu felix ca incepe sa ma ia cu vomit :) jur
  • adela adela
    pai e foarte usor sa-ti schimbi firma de cablu, de scot Antenele, nu? te duci la una care le difuzeaza, daca doresti sa le urmaresti. Spui tai-tai RDS de nu-ti convine ceva, nu esti abonat pe viata.
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Care va sa zica, daca si-au cumparat premiile la New York, nu mai are lumea voie sa-i dea in judecata? Stupid comunicatul, denota disperare
    Faptul ca au cerut un punct de vedere de la DNA asta inseamna ca nu au mintit si nu au calomniat?
    Daca ei au "datoria de a informa corect opinia publica" si au facut acest lucru, de ce le este frica de justitie?
    De cand a fi dat in judecata reprezinta "actiune de cenzura"? In toata lumea asta jurnalistii sunt dati in judecata de persoanele care considera ca au fost prejudiciate. Dar numai cei de la A3 considera ca o actiune normala, legala, este "cenzura si intimidare". Nimeni nu este mai presus de lege, nici Basescu nici Bercea nici Antena 3.
    Pur si simplu cred ca s-au consultat si ei cu avocatii si au vazut ca sunt cam buni de plata. In instant nu-I ca la CNA, sa te apere madam georgescu si tovarasu cristae sau sa te ascunzi dupa un asa zis "pamfllet".

    In locul reclamantei eu le ceream 2 milioane de euro. Daca tot a zis bercea ca atat i-a dat, era intr-o win-win situation:))

    Acum asteptam comunicatul tovarasei georgescu, care se va declara- din nou- solidara cu jurnalistii a3. Inteleg insa ca CNA trage de timp.
  • Cristian Cristian
    Ce legătură are una cu alta? Ce treaba are "afirmatii mincinoase" cu "telecomanda"?
    Esti prost! Te dau in judecata! De ce, nu-ti convine ce-am spus, ai telecomanda.
    Vedeti vreo logica?
  • ştefan ştefan
    Premii cîştigate dacă îmi aduc aminte ceva premi aranjate prin America.
  • Carry Must Carry Must
    In curand ies din must carry si astfel e un bun motiv de a zbura din grila de cablu de la RCS-RDS (60% din piata) . Dupa care brusc IQ-ul romanilor se va dubla . Si toata lumea va descoperi ce liniste e fara antene si stresul pe care il inoculeaza telespectatorilor prizonieri . Eu ma mai uit la Antena3 doar in ziua in care Felix va intra la puscarie sa vad daca vor avea acelasi program de jelanie ca cel al televiziunii din Coreea de Nord cand a murit Kim Jong Il .
  • danu. danu.
    Printre virgule, Antena3 ne spune totuși adevărul: "«Din nefericire [...], publicul Antena3 este in continuă creștere», au mai spus reprezentanții postului."
  • profesor profesor
    Cat tupeu ... pt un post tv urmarit penal pt santaj!!!!
  • Andrei.eu Andrei.eu
    nu se desmint sunt procesomani cei de la Antena 3 pana la capat. Tupeul lor fara margini si-l expun si prin sutele de procese intentate celor care indraznesc sa atraga atentia ca "jurnalistii",Antenei 3 mint si sunt de fapt niste salaori executati de ordine. Asta cu telespectatorii au telecomanda este rasuflata . Telespectatorii Antenei 3 sunt deja mult prea absorbiti de propaganda Antenei 3 incat nu mai au puterea sa puna in balanta minciunile spuse de "jurnalistii",Antenei 3 si le accepta ca a tare. Aceasta forma de pseudo-jurnalism este raspandita si in America.
  • mihai_m mihai_m
    Hai sictir, cu milioanele voastre de telespectatori! C---cati ce sunteti, sa nu va fie teama de Justitie, mizerabililor! Jigodii de cea mai joasa speta, jigodii! Nu jurnalisti. La judecata sa mergeti! Va este teama de judecata?
  • Votantul Votantul
    Sunt lamurit !Latrina 3 are un singur stapan :penalul,penalilor,Felix !!!
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Se pot da DELETE cele 3 latrine ale Jigodiei felics din meniul telecomenzilor si la rcs -rds si la upc cablu , precum si la romtelecom dolce ; dupa digi satelit , au iesit si din grila focus ...
    "Do you really eant to DELETE these channels, pardon, these SCUMS" ?
    Of course, no doubt !!!
  • hal pert hal pert
    vai, ce primitivi ăstia de la antenatrei...
  • Justitiarul Justitiarul
    Tupeul acestor oameni de la antena 3 vad ca nu are nici un fel de limita. Pe de alta parte, când A3 e in culpa si atat DNA cat si CSM au facut sesizari, pe usa CNA madam Georgescu, aka Ana Pauker a inchis lucrarile cu mesajul ”va anuntam noi din timp când mai tinem sedinte” - vedeti pe site-ul cna. Acest lucru se cheama pe fata abuz in serviciu si grup infractional organizat, madam Georgescu are rang de ministru, abuzul in serviciu e de competenta DNA si institutia ar trebui sa se autosesizeze si sa inceapa urmarirea penala a lui Georgeasca si a celor care au lipsit fara justificare ieri de la lucrari si lipsesc si maine, e clar grup infractional organizat care sa tina spate penalilor de la A3

Trimite un comentariu

sus