Skip to main content

Antena 3 va transmite, alături de Eurosport, finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Sharapova

 
Simona-Halep-ziua veche
Simona-Halep-ziua veche

Simona-Halep-ziua veche

Publicitate

Postul Antena 3 a achiziţionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Sharapova. Partida, care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, se va vedea şi pe Eurosport.

Din informaţiile paginademedia.ro, partida a mai fost dorită de Pro TV şi TVR 1.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros, după victoria în două seturi, 6 - 2,  7 - 6, în faţa nemţoaicei Andrea Petkovici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihu Mihu
    Foarte tare! Abia astept. Hai Simonaaaa!!!
  • sigo sigo
    Ideea e una singura:e frumos ca un post tv romanesc transmite meciul Simonei, dar pana acum de ce nu au facut-o?!Nu au fost oare siguri ca va face performanta?Ar trebui sa ne sustinem connationalii indiferent de inprejurari.E un fel de:"La placinte inainte...",restul il stiti.Oricum,de ce sa ne mai ascundem,e vorba doar de audienta si de bani,nu ca Simona e romanca si ne reprezinta atat de frumos.Simona,multa bafta in tot ceea ce faci si,indiferent de razultatul finalei,un roman iti multumeste!
  • aaaaa aaaaa
    s-au bagat si dobitocii de la antena in seama. azi aveau tricouri cu halep. bine ca n-au scris pe ele: halep tine cu psd-ul. oportunisti.
  • C.R.I.Z.E. C.R.I.Z.E.
    Dacă ESP ar fi avut interes ca partida să fie urmărită de cât mai mulți români, ar fi subcontractat la TVR. Dar așa, prefer să urmăresc meciul și comentat în maghiară, dar HD.
  • dvdradubanciu dvdradubanciu
    Toata tara stia ca ES va transmite finala si romanii au unde vedea meciul, A3 vor sa profite de treaba asta, degeaba zic ca sustin performanta, daca vin cu tricouri de sustinere ,mesaje de incurajare de la nextstar si vorbesc 5 minute la stiri. Pai daca era asa, ei isi vedeau in continuare de talk shoaie politice si transmiteau pe GsP toate turneele de tenis locale sau vorbeau acolo de jumate de an in fiecare zi de Simona. Da' ei o preferat chilotarelile sportive si acum prefera lalaitorii. Iar acum vor sa confiste o performanta care nu-i a lor si nici a noastra
  • alex alex
    Krius,o sa vezi ce politizat este totul,cand o sa o vezi pe Simona Halep la A3 impreuna cu Ponta,la fel cum a facut cu gimnastele.Ponta e un mic pedofil electoral care nu are nici o jena sa se lipeasca de succesul altora chiar daca nu are nici o contributie la asta.Asa intelege el sa stranga voturi.
  • Kius Kius
    Mi se par senzationale comentariile de mai sus. Atat este de politizat totul incat incepi sa ai grija la ce post vezi meciul ca nu cumva sa te spele pe creier. :)
  • alex alex
    MECIUL VA FI SI PE EUROSPORT STATI LINISTITI CA NU NE FACEM NOI DE RAS CU TRANSMISIA IN FORMAT ANTIC ( 4:3 ) A ANTENEI 3

    EUROSPORT A SUBLICENTIAT TRANSMISIA ADICA EXACT CUM A FACUT TVR CU DOLCE LA EUROPEANUL DIN 2012
  • Daniel Daniel
    Pe Eurosport o sa fie HD pe Antena 3 o sa fie 4:3, tot eurosport e baza pe langa oportunisti astia de la Intact, parca il vad deja pe Gadea cum ii pregateste la Ponta o emisiune precum cea cu gimnastele.
  • Valentin Valentin
    Să vedem... Vom avea posibilitatea să alegem între transmisia HD a Eurosportului, comentariu în română, engleză sau maghiară (la alegere),o emisiune ce prefaţează finală în care sunt invitaţi foşti mari campioni precum Willander sau vom putea vedea meciul în format 4:3, cu nişte comentatori penibili la A3. Grea alegere!
  • pontanacu pontanacu
    Comenteaza expertii in tenis Gadea,Badea & Ciuvica.Daca invinge Simona, este meritul Guvernului Ponta, care o va astepta la aeroport impreuna cu presedintele Comotetului olimpic PSD. Daca pierde, de vina este Basescu, care l-a amenintat pe Nicusor &Mazare cu dnau si astfel Simona nu a mai respirat linistita in Constanta.
    Asteptam cu nerabdare ca A3 sa transmita cirque du soleil si alte evenimentecultural sportive.
    Noroc ca exista Eurosport.
  • Pavel Pavel
    Exclusiv pe Antena 3? Sper că va fi și pe Eurosport.
  • geo geo
    Asta inseamna ca nu vom vedea meciul si pe Eurosport?
  • alex alex
    Tot pe Eurosport va ramane baza
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Pai nu transmite si Eurosport?

Trimite un comentariu

sus