Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Posturile de știri, la intervenția lui Băsescu: de la Băsescu se leapădă de frate la Nu cred în varianta fratelui meu

 

Basescu Antena 3 - 2

Publicitate

Intervenția președintelui Traian Băsescu în cazul Sandu Anghel (Bercea Mondialul) – Mircea Băsescu a fost pe toate posturile de știri. Ce burtiere au pus?

Citatele alese de posturile TV:

B1 TV: "Faptul că ești fratele președintelui nu te scutește de nimic"

Antena 3: "Nu cred în varianta fratelui meu", a pus pe burtieră postul Intact, fără a da și continuarea propoziției "Sunt dispus să cred varianta justiției". Următoarea burtieră pusă de Antena 3 a fost "Băsescu se leapădă de fratele său"

Realitatea TV: Băsescu se dezice de frate, a scris Realitatea TV. "Sper ca varianta pe care o am de la fratele meu să fie cea reală", a notat postul pe burtieră.

România TV: Băsescu: Sper ca varianta fratelui să fie cea reală

Digi 24: Președintele: “Nu a existat nicio intervenție”

În intervenția de acum câteva minute, Traian Băsescu a declarat, legat de scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondialul:

- "Eu cunosc varianta fratelui meu inca de anul trecut, atunci cind mi-a spus ca e santajat si i-am recomandat sa mearga la Parchetul Constanta. Nu o voi prezenta public, pentru ca nu sint dispus sa cred decit in varianta justitiei. Sper ca varianta fratelui meu să fie cea reală.
- "Lucrul de care îl acuz este anturajul"
- "Nu voi interveni în justiție pentru fratele meu"
- "S-a implicat intr-o zona cu oameni in care n-ar fi trebuit sa se implice."

CONTEXT (via HotNews).

Mircea Basescu va fi audiat joi la DNA, in jurul orei 18.00. Audierea vine dupa ce Antena 3 a facut publice miercuri seara imagini video cu discutii intre Mircea Basescu si fiul interlopului Bercea Mondial, discutii in care Mircea Basescu apare spunind ca a primit 250.000 de dolari, pe fondul discutiilor despre o presupusa influentare a judecatorilor pentru eliberarea lui Bercea, condamnat la 9 ani de inchisoare.

Fiul lui Bercea Mondial a facut plangere penala impotriva lui Mircea Basescu pentru trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare in legatura cu dosarul in care el insusi este acuzat de santaj.

Basescu Antena 3

Basescu B1

Basescu Digi

Basescu Realitatea

Basescu Romania TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu