Skip to main content

Cât plăteşte Antena 3 pentru finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Şarapova

 
simona halep_foto prosport
simona halep_foto prosport

Sursa foto: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Publicitate

Antena 3 a achiziţionat drepturile de difuzare ale finalei de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Maria Şarapova, pentru aproximativ 100.000 de euro, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Partida a fost dorită şi de alte două posturi: TVR 1 şi Pro TV.

Meciul va fi difuzat, live, simultan de Antena 3 şi de Eurosport, începând cu ora 16.00.

Eurosport a înregistrat ieri o audienţă record pe intervalul în care a difuzat semifinala de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic (cifrele AICI).

Citeşte şi: 

Audienţă-record la meciul Simonei Halep. Eurosport, pe primul loc la nivel urban şi al doilea pe naţional

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • resere resere
    PS felicitari Halep.
  • resere resere
    Pana acum am crezut ca sunteti doar rai, astia cu spume. Din pacate sunteti si prosti.
    Eu consider ca sunt niste VIERMI TOTI: si basisti si pontistii si voiculistii.
    Insa cei care ii acuza direct pe politicieni au tot dreptul sa o faca, cei care ii acuza PE CEI CARE ii arata cu degetul pe politicieni sunt si prosti si rai.
    Mai mult, cred ca psd ar avea de castigat daca s-ar debarasa de gadea,&co.
    2FR
  • luca luca
    Bravo, Razvan Alexandru, le-ai spus lucrurilor pe nume. Au basistii atata ura in ei de te miri ca nu sunt toti bolnavi de ficat. La fel ca si numitul RT de mai sus, alt spalat pe creier de basisti, care vede, intr-o finala de grand slem pe care o asteptau toti romanii, o propaganda PSD. Nici macar nu-si dau seama ca romanii nu ii mai voteaza tocmai pentru ca nu-si vad decat interesul lor de grup sau personal.
  • carmen v carmen v
    Hai simona, ca poti!ora 7.07
  • RT RT
    Iar Gadea e un propagandist platit, nimic din ce spune el nu se transmite intr-un trai mai bun al romanilor, e doar gargara ieftina, platita bine de Voiculescu.
  • RT RT
    Antena 3 a luat meciul doar pentru a-i mai face ceva reclama PSD-ului si lui Ponta, dupa meci, diseara sunt sigur ca Gadea va avea invitat pe cineva din PSD, daca nu chiar hotul sef, Ponta.
    Nu mai fiti asa prostuti si vedeti realitatea cum e, Romania TV, Antena 3, sunt posturi de propaganda care ofera publucului numai laturi.
    Si B1 e in aceeasi oala, dar diferentierea se face ca aia o fac mai cu perdea, nu au o tinta anume, o persoana anume, cum au cele doua posturi mentionate mai sus, adica Basescu.
  • qwerty qwerty
    n-a intrerupt meciul, l-a mutat de pe Eurosport2 pe Eurosport1.
  • HAI SIMONA!!! HAI SIMONA!!!
    Ce ieftin au luat a3! Desteapta mutarea lui Gadea. Prefer totusi ESP HD desi a3 e unul din posturile mele favorite.
  • kiku1miku kiku1miku
    corect; se vede super pe eurosport hd spre deosebire de a3 care nici in format 16:9 nu emite; si mai au avantajul comentatoriilor si ai celor care analizeaza meciul.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Felicitari!
    Ai reusit sa sintetizezi esenta basismului in 2 randuri si jumatate.
    Meschin si razbunator, la fel ca liderul vostru spiritual.
  • primus primus
    Unde era A3 cand Eurosportul intrerupea meciul lui Halep ca sa ii arate pe Gael si Murray cum se scarpina prin vestiare?
  • vaxalbina vaxalbina
    cum scrie ceva de a3 pe paginademedia cum apar aceeasi postaci basisti! Daca lua alt post tv drepturile...in aceeasi situatie....sa zicem b1 ... nu era nici o problema. Dar stai...era o problema....b1 nu mai are bani sa treaca strada de cand udrea @Co. nu mai finanteaza asa puternic. E o problema de marketing a unui post privat de tv, nu conteaza ca e a3 b1 sau oricare pana la urma. Nu vrei sa te uiti pe un post te uiti pe altul. Bine ca e si pe eurosport. Asta in HD. Cred ca pe Halep nu prea o intereseaza sincer (si nici nu ar trebui) pe ce post tv e difuzat meciul. Dar pe basisti ii intereseaza domnee ca ei sunt cu democratia, cu dreapta, sunt fanii unuia care se trage fix din psd si care pana acum era mare socialist. Democratia inseamna ca putem avea opinii diferite despre orice, ca pot exista posturi tv cu opinii diferite ( a3 cu psd si b1 cu basescu ) . Si sa fie clar , tocmai ca TOTI se trag din acelasi FSN ( Frontul salvarii nationale pt cei nascuti mai taziu) nu dau doi bani pe politicienii romani fie de "stanga" sau mai nou "de dreapta". Nu stiu daca o sa inteleaga si talibanii basisti ce am scris mai sus.Sincer...nu ma intereseaza
  • mad79 mad79
    Din cauza faptului ca A3 a luat drepturile de difuzare,iar la meci se duce Ponta,sper ca Simona sa piarda acest meci,pentru ca nu as vrea,ca o eventuala victorie,sa ii fie confiscata de o adunatura de doi bani de la A3!!!
  • geo geo
    chiar nu e invidie. e ca si cum tvr ar difuza meciurile Romaniei la Cupa Mondiala si ar mai cumpara si Antena drepturi ptr aceleasi meciuri. nu cred ca in alta tara civilizata acoperita de ESP se mai intimpla treburi din astea...
  • mirceA mirceA
    Ce va mai roade invidia !

Trimite un comentariu

sus