Skip to main content

Cinci românce vor juca astăzi la Wimbledon. Simona Halep intră pe teren. Programul partidelor

 
Cinci românce vor juca astăzi la Wimbledon. Simona Halep intră pe teren. Programul partidelor
Simona Halep

Simona HalepCinci reprezentante ale țării noastre vor juca astăzi în turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Publicitate

Printre ele se află și Simona Halep, care o va întâlni pe brazilianca Teliana Pereira.
Partida este programată să se dispute după ora 18:00, dar cel mai probabil va începe mai târziu, în funcție de cât de mult se vor prelungi partidele premergătoare. Partida va fi difuzată pe Digi Sport 2.

Irina Begu joacă și ea astăzi, tot în turul I, contra italiencei Virginie Razzano, partidă care este prima dintre cele programate pe terenul 5 și va începe de la 13:30. Razzano este locul 97 în clasamentul WTA.

Cu începere după ora 15:00, Andreea Mitu își va continua partida cu Agnieszka Radwanska, favorita numărul 4, întreruptă la scorul de 4-2 pentru poloneză. Meciul are loc pe terenul 2. Partida va fi difuzată pe Digi Sport 1.

Sorana Cârstea va juca pe terenul 16, contra americancei Victoria Duval, partidă care este programată să înceapă după ora 16:00. În prezent, Duval ocupă locul 114 WTA. (Digi Sport 1)

Partida dintre Alexandra Cadanțu și Camila Giorgi este programată pe terenul 11, după ora 19:30. Italianca este o jucătoare redutabilă pe iarbă și ocupă în prezent poziția 39 în clasamentul WTA. (Digi Sport 2)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu