Skip to main content

Cupa Mondială începe din 12 iunie. TVR va dedica peste 420 de ore evenimentului. Şase jurnalişti au plecat în Brazilia pentru a comenta meciurile

 
Comentatori TVR, Brazilia_4672
Comentatori TVR, Brazilia_4672

Comentatori TVR, Brazilia_4672

Publicitate

Cupa Mondială 2014 va lua startul din 12 iunie, iar postul public va transmite în direct ceremonia de deschidere, care va avea loc de la ora 21.00.

Prima partidă a Cupei Mondiale va începe la ora 23.00, şi se va juca între Brazilia şi Croaţia. Postul public va transmite un total de 64 de partide de fotbal.

În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, defăşurat în perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe.

TVR 1 şi TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii – câte 200 de ore fiecare, iar TVR 2 va aloca peste 20 de ore transmisiunilor sportive.

Şase jurnalişti vor comenta de la faţa locului meciurile Cupei Mondiale: Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulică, Dragoş Bocanaciu, Florin Mihoc şi comentatorul Radio România Cătălin Cîrnu, care se alătură echipei TVR de comentatori.

Narcis Şelaru şi Sorin Hobana vor asigura comentariul unor partide de la Bucureşti, iar Tudor Furdui şi Cristi Mîndru vor fi gazdele studiourilor Mondial 2014, care vor preceda partidele de fotbal.

Programul complet al transmisiunilor TVR de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 se găseşte pe www.tvr.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alyky alyky
    cel mai Prost comentator din Romania , dar si din lume Florin Mihoc .....sa nu stii nume de fotbalisti .... sa-ti dai seama ca ai gresit prima data iti ceri scuze, si apoi sa faci aceeasi greseala tot meciul Argentina -Iran. Palacio care e chel sa-l confuzi cu Zabaleta si sa nu mai zic alte greseli plus ca are vocea aia de rahat ca nici nu iti vine sa te uiti la meci.
  • pantera roz pantera roz
    A plecat si lideru' sindical Bocanaciu??? A facut putina figuratie prin curtea institutiei, asa de ochii lumii, si acum se duce sa se relaxeze in Brazilia. Cu asa lider, ne-am lamurit ce protectie au salariatii contributori!
  • mihai mihai
    Arhire fiul sau tatal ? ca in famiglia tvr ;)
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Pacat nu se duce si Vasile Arhire sa comenteze ceva...
  • Radu Radu
    Pacat de competitie, au sa-si bata joc de ea ca si in alti ani. Au cei mai slabi comentatori imaginabili, oameni care nu sunt in stare sa se exprime corect gramatical in romana, daramite sa mai si comenteze un eveniment sportiv.
  • nadia nitov nadia nitov
    din carnetele de insemnari ale lui ilf (si petrov): "s-a fotografiat pe fondul rafturilor bibliotecii si avea un aer de parca el scrisese toate cartile acelea."
  • Livia Pila Livia Pila
    Acum, daca un clown precum Florin Mihoc se duce sa comenteze Sport, cred ca prostul mamii prost pe nume Emilut Hossu Longin (longinul e unitatea de masura a oportunimsului) putea sa o treaca pe lista si pe Hoszu Neni, alias Lucia Hossu Longin. Ca e cameleonica, versatila, arghirofila... Mai vindea si niste casete cu Memorialul....
  • qwerty qwerty
    Cirnu este probabil cel care a vorbit cu Dedeman si a semnat contractul de sponsorizare, de-aia a fost inclus in delegatie. iar plecarea lui Mihoc este cea mai mare rusine din istoria televiziunii din Romania. Un om care n-are nicio legatura cu sportul este inclus intr-o astfel de deplasare doar pe pile.

Trimite un comentariu

sus