Skip to main content

Dansul lui Hagi de acum 20 de ani, recreat pe Lipscani de jurnaliştii ProSport

 

Jurnalisti ProSportJurnaliștii de la ProSport au participat astăzi la un flashmob prin care au recreat pe Lipscani dansul lui Hagi de acum fix 20 de ani. Acţiunea este o premieră în istoria mass media din România.

Publicitate

10 minute a durat filmarea flashmob-ului ProSport dedicat golului lui Hagi din meciul cu Columbia.

"Pe 18 iunie 2014 începe #mondialulnostru, o campanie ProSport de trezire a interesului românilor pentru o competiţie care acum două decenii scotea sute de mii de oameni pe străzi, de la Timişoara la Constanţa şi de la Bucureşti la Baia Mare", scrie Prosport.ro.

Cu #mondialulnostru, ProSport va prezenta unele dintre cele mai importante momente din istoria României de după 1990. Live blog-ul realizat de Costin Negraru recompune filmul zilei de 18 iunie 1994 care începe în canicula de la Los Angeles şi se termină în răcoarea dimineţii de 19, pe străzile Bucureştiului pline de oameni fericiţi.

Ziua este recompusă din zeci de ore de discuţii cu Hagi, Răducioiu, Stelea, Gică Popescu, Prunea, Ştefan Preda, Prodan, Vlădoiu, Marian Ivan, Dumitru Dumitriu, Iulian Chiriţă, din presa vremii şi din cărţile apărute care au ca temă Mondialul din 1994.

Duminică, 22 iunie, #mondialulnostru continuă cu partida România – Elveţia, a doua jucată de naţionala lui Iordănescu la World Cup ’94.

Găsiți filmulețul cu flashmobul realizat de jurnaliștii de la Pro Sport pe site-ul ziarului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu