Skip to main content

Doi membri CNA protestează pe Facebook față de decizia colegilor de a opri transmisiunile din timpul ședinței

 

narcisa iorga_EVZDoi dintre membrii CNA, Narcisa Iorga și Valentin Jucan, protestează pe paginile lor de Facebook față de decizia altor șase membri de a opri transmisiunile live din tipul ședințelor.

Publicitate

Cei doi spun că la baza votului a stat dreptul la propria imagine, idee pe care o contracarează cu faptul că legea spune că ședințele Consiliului sunt publice.

Jucan scrie că decizia președintei de a suspenda ședința după doar 30 de minute este o "bătaie de joc". La rândul ei, Narcisa Iorga cataloghează incidentul de astăzi drept un "abuz fără precedent în CNA".

"Am fost acuzați că terfelim imaginea CNA. Am spus că nu avem nimic de ascuns și că le punem în față o oglindă pe care ei refuză să o privească. Au spus că ne facem imagine din interese politice. (...) Laura Georgescu a suspendat ședința fără niciun motiv: în sală eram nouă membri, aveam așadar cvorum. Acesta este un abuz fără precedent. Ședințele CNA sunt publice. Așa prevede legea audiovizualului", a scris Narcisa Iorga pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după încheierea ședinței de astăzi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ralu transmitea sedinta indirect pe holuri si permitea televiziunilor sa ia semnal si sa tranmsita in direct... asta era in democratie...

Trimite un comentariu