Skip to main content

EXCLUSIV. Fostul PR Manager al Pro TV va face PR pentru Antena 1

 

Camelia Cavadia
De la stânga la dreapta: Oana Mihalache, Alina Sin și Camelia Cavadia

Publicitate

EXCLUSIV. Nume noi în departamentul de PR al Antenei 1. După ce Diana Zamfirescu (ex Pro TV) a preluat conducerea departamentului de PR al Antena Group, alți trei oameni care au lucrat la Pro TV completează echipa.

Paginademedia.ro vă prezintă noii veniți la Antena1, care își vor intra în atribuții din luna iulie:

Camelia Cavadia va fi, din iulie, PR Manager al postului Antena 1. Ea a fost PR Manager la Pro TV, până la decizia managementului de a concedia subit tot departamentul de PR.

A lucrat în Pro TV din 10 decembrie 1995 și până pe 9 mai 2014. A participat la promovarea tuturor producțiilor, campaniilor și vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.

Oana Mihalache a fost senior PR Coordinator la Pro TV. Va avea aceeași poziție, dar la Antena 1. A intrat în Pro TV în martie 2006, în echipa Știrilor Pro TV. Din martie 2008 s-a alăturat departamentului de PR PRO TV în funcția de senior PR coordinator și s-a ocupat de proiecte precum: Știrile PRO TV (vedete, campanii, emisiuni), România, te iubesc, Dansez pentru tine (ultimele două sezoane), Tanti Florica, Apropo TV, Ce se intimpla, doctore?, Patru nunti si-o provocare.

Senior copywriter va fi și Alina Sin. A fost senior PR Coordinator la Pro TV, din decembrie 2005, până în acest an. S-a ocupat de proiecte MediaPro Music, precum și de alte proiecte, precum MasterChef, Las Fierbinți, Happy Hour/La Măruță, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de demență.

Prima venită din echipa de PR a Pro TV la Antena 1 a fost, la sfârșitul lunii mai, Diana Zamfirescu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Diana Zamfirescu  conduce departamentul de PR al Antena Group, care include posturile Antena 1, Euforia și Antena Stars. Ea s-a ocupat, în Pro, de zona de social media, precum și de comunicarea marilor show-uri ale postului, precum Românii au talent și Vocea României.

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în urmă cu aproape trei săptămâni, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Angajații departamentului au fost anunțați că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezența bodyguarzilor.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt penibili deja. Copiaza Pro tv in ultimul hal, daca au luat pana si DPT.. Daca o iau i pe Vantur sima prezinte emisiunea cu Banica...Ar fi una buna sa nu faca audienta :))
  • Alex, din ce sa isi revina Pro tv? Pentru ca in audiente sta bine, nu se simt restructurarile.. @jenescu iti recomand articolul cu postaciu, sigur te identifici!
  • Da ce puternic e trustul asta , cat timp partidul e la putere vor veni si banii
    Stai linistit ca pro-ul isi va reveni incet incet , nu-ti face tu probleme
  • Prostv a dat afara oameni pentru ca nu erau in stare sa le plateasca salariul. Antena isi permite sa faca angajari si investitii. Asa e cand ai un trust puternic la baza nu o gluga de coceni.
  • inteleg ca Antena sa ia cativa din persoanele concediate de la Protv, dar impresia este ca preia totul. Ce se intampla cu angajatii de la Antene, cu emisiunile lor? Ce urmeaza? Departamentul de PR va sterge antena din logoul lor, doar ca transformarea asta in Protv sa fie dusa pana la capat? Sunt curios cum vor reactiona *fanii* Antenelor dupa toate mutarile astea, mai ales *fanii* de aici care dadeau in formate ca Dansez pentru tine.
  • Eu nu inteleg un lucru. Latrinele nu aveau departamente de PR pana acum? Daca aveau, ce se intampla cu oamenii aia acum cand au venit cei din Pro?

Trimite un comentariu