Skip to main content

EXCLUSIV. Fostul PR Manager al Pro TV va face PR pentru Antena 1

 
Camelia Cavadia
Camelia Cavadia

Camelia Cavadia
De la stânga la dreapta: Oana Mihalache, Alina Sin şi Camelia Cavadia

Publicitate

EXCLUSIV. Nume noi în departamentul de PR al Antenei 1. După ce Diana Zamfirescu (ex Pro TV) a preluat conducerea departamentului de PR al Antena Group, alţi trei oameni care au lucrat la Pro TV completează echipa.

Paginademedia.ro vă prezintă noii veniţi la Antena1, care îşi vor intra în atribuţii din luna iulie:

Camelia Cavadia va fi, din iulie, PR Manager al postului Antena 1. Ea a fost PR Manager la Pro TV, până la decizia managementului de a concedia subit tot departamentul de PR.

A lucrat în Pro TV din 10 decembrie 1995 şi până pe 9 mai 2014. A participat la promovarea tuturor producţiilor, campaniilor şi vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.

Oana Mihalache a fost senior PR Coordinator la Pro TV. Va avea aceeaşi poziţie, dar la Antena 1. A intrat în Pro TV în martie 2006, în echipa Ştirilor Pro TV. Din martie 2008 s-a alăturat departamentului de PR PRO TV în funcţia de senior PR coordinator şi s-a ocupat de proiecte precum: Ştirile PRO TV (vedete, campanii, emisiuni), România, te iubesc, Dansez pentru tine (ultimele două sezoane), Tanti Florica, Apropo TV, Ce se intimpla, doctore?, Patru nunti si-o provocare.

Senior copywriter va fi şi Alina Sin. A fost senior PR Coordinator la Pro TV, din decembrie 2005, până în acest an. S-a ocupat de proiecte MediaPro Music, precum şi de alte proiecte, precum MasterChef, Las Fierbinţi, Happy Hour/La Măruţă, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de demenţă.

Prima venită din echipa de PR a Pro TV la Antena 1 a fost, la sfârşitul lunii mai, Diana Zamfirescu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Diana Zamfirescu  conduce departamentul de PR al Antena Group, care include posturile Antena 1, Euforia şi Antena Stars. Ea s-a ocupat, în Pro, de zona de social media, precum şi de comunicarea marilor show-uri ale postului, precum Românii au talent şi Vocea României.

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în urmă cu aproape trei săptămâni, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Angajaţii departamentului au fost anunţaţi că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezenţa bodyguarzilor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vaslind impotriva curentului | theRobi
    […] ia 4 PR’iste misto din Pache sa le puna la butoanele comunicarii. Dintr-o companie in care vedetele erau tinute in frau pana la ultima picatura si educate sa treaca […]
  • Maria Maria
    Sunt penibili deja. Copiaza Pro tv in ultimul hal, daca au luat pana si DPT.. Daca o iau i pe Vantur sima prezinte emisiunea cu Banica...Ar fi una buna sa nu faca audienta :))
  • Maria Maria
    Alex, din ce sa isi revina Pro tv? Pentru ca in audiente sta bine, nu se simt restructurarile.. @jenescu iti recomand articolul cu postaciu, sigur te identifici!
  • mihai mihai
    Atatea PR iste pe piata asta si eu nu am stiut :) Mai multe decat hipsterii ;)
  • alex alex
    Da ce puternic e trustul asta , cat timp partidul e la putere vor veni si banii
    Stai linistit ca pro-ul isi va reveni incet incet , nu-ti face tu probleme
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Prostv a dat afara oameni pentru ca nu erau in stare sa le plateasca salariul. Antena isi permite sa faca angajari si investitii. Asa e cand ai un trust puternic la baza nu o gluga de coceni.
  • Echipa de PR PRO TV trece la Antena 1! » RADAR DE MEDIA
    […] Departamentul de PR al Antena 1 va fi întregit cu alte trei persoane care au lucrat în cadrul PRO TV: Camelia Cavadia, Oana Mihalache şi Alina Sin, informează Pagina de Media. […]
  • Echipa de PR PRO TV trece la Antena 1! » RADAR DE MEDIA
    […] Departamentul de PR al Antena 1 va fi întregit cu alte trei persoane care au lucrat în cadrul PRO TV: Camelia Cavadia, Oana Mihalache şi Alina Sin, informează Pagina de Media. […]
  • Florin Florin
    inteleg ca Antena sa ia cativa din persoanele concediate de la Protv, dar impresia este ca preia totul. Ce se intampla cu angajatii de la Antene, cu emisiunile lor? Ce urmeaza? Departamentul de PR va sterge antena din logoul lor, doar ca transformarea asta in Protv sa fie dusa pana la capat? Sunt curios cum vor reactiona *fanii* Antenelor dupa toate mutarile astea, mai ales *fanii* de aici care dadeau in formate ca Dansez pentru tine.
  • iñaki iñaki
    Ce arunca Pro-ul culege Hantena:))) Mereu Aproape...de leadership :))
  • Bogdan Bogdan
    Eu nu inteleg un lucru. Latrinele nu aveau departamente de PR pana acum? Daca aveau, ce se intampla cu oamenii aia acum cand au venit cei din Pro?

Trimite un comentariu

sus