Skip to main content

Cesnavicius, şeful Pro TV, glume cu angajaţii: „Today is a black friday”

 
blackfriday
blackfriday

blackfriday

Publicitate

Şeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a încercat să glumească astăzi cu angajaţii pe care tocmai îi anunţa că urmează să treacă printr-o disponibilizare. „Today is a black friday”, a spus el astăzi într-una dintre şedinţele cu angajaţii.

Gluma nu a fost gustată de către cei care primeau veşti despre reorganizarea companiei.

Reamintim că, astăzi, departamentul de PR al pro TV a fost restructurat integral. Tot astăzi au fost restructurate departamentul de Promo şi echipa de la Acasă TV, de la Povestiri Adevărate, inclusiv prezentatorii Dan Cruceru şi Ioana Moldovan.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lituanianul ăsta viciat continuă să distrugă cu succes şi în ritm accelerat Pro Tv-ul. Oare când o mătrăşi-o şi pe dinţoasa de Esca?
  • […] „Today is a black Friday.”, a fost replica CEO-ului Pro TV, Aleksandras Cesnavicius într-una dintre ședințele din cursul zilei de ieri cu angajații prin care îi anunța că vor fi disponibilizați, notează Pagina de Media. […]
  • Esti prost! Daca erai tu ala dat afara si cu o familie acasa nu cred ca mai erai fanul "tipului".
  • Trebuie sa ai probleme psihice sa faci glume de genul asta, bine trebuie sa ai probleme psihice ca sa reusesti sa distrugi in cateva luni ce s-a construit in 20 de ani
  • ”Today is Black Friday!” O mostra excelenta de unor negru! Tipul e foarte tare, sunt fanul lui!
  • Acum ma uit la KanalD...glumetul asta parasutat din neantul cosmopolit n-o sa ajunga bine :))

Trimite un comentariu

sus