Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Stegerean, producător general la B1 TV, pe picior de plecare

 

mihai stegerean

Publicitate

Mihai Stegerean nu mai este producător general al postului de știri B1 TV. Acestuia i s-a propus o altă funcție în cadrul postului, dar nu este decis dacă va rămâne, după cum a declarat pentru paginademedia.ro.

„Da, situația este adevărată. Stația nu mai are producător general. Mi s-a propus o alternativă, dar nu știu dacă voi rămâne la B1 TV, voi avea un timp de gândire”, a declarat Mihai Stegerean pentru paginademedia.ro.

Stegerean este producător la B1 TV încă din februarie 2012, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Plecarea lui Stegerean face parte din planul de restructurare al postului B1 TV, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

O altă emisiune care nu se va regăsi la B1 este Agrikultura, realizată duminică, de la ora 14.00, de la Laurențiu Botin.

Iese din grilă și emisiunea Condamnații, realizată de Adriana Stoicescu. Ei i s-a oferit o poziție de producător la știri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum sa iasă emisiunea Condamnații din grila?????? Taman acum cand ar putea sa i aibă invitați pe Felix si pe Chioru matrafoxat, poate si pe nutzi?.....
  • I-auzi pasarica! I s-a oferit un post de producator la stiri. altii muncesc 10-15 ani ca reporter, redactor, editor si dupa aia lise o fera un post de producator.daca li se ofera...ce circ si televiziunile astea mioritice...

Trimite un comentariu