Skip to main content

Finala Junior Chef, în această seară. Show-ul culinar se bate cu filmul de pe Pro TV și Jurnalul unui Burlac

 

Junior ChefPostul Antena 1 va difuza în această seară, de la ora 20.30, finala Junior Chef, show-ul culinar în care concurenții sunt copii.

Publicitate

Cei mici vor trebui să demonstreze la testul sub presiune din finală că știu să se descurce și la cumpărături.

Concurenții vor avea la dispoziţie 100 de lei şi 30 de minute, timp în care să meargă în piaţă şi să-şi facă cumpărăturile necesare reţetei cu care îi vor impresiona pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

Cu cine se bate show-ul culinar?

Finala Junior Chef se va intersecta pe intervalul de difuzare cu filmul de acțiune "Viteză de declanșare" și Știrile de la ora 22.30 de la Pro TV și cu serialul turcesc "Feriha" și emisiunea tabloidă WowBiz, difuzate de Kanal D. Pe intervalul show-ului culinar, Prima TV va difuza emisiunea Epic show, ultimul episod din "Jurnalul unui burlac" și serialul Californication.

AUDIENȚE. Emisiunea culinară Junior Chef de pe Antena 1, în prima parte a lunii martie, pe poziția a treia. Prima ediție a show-ului culinar a fost urmărită de 880.000 de români în fiecare minut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Pe intervalul emisiunii, pe prima pozție în top a fost Pro TV, cu o audiență peste dublu: 1,8 milioane de români.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • nu as zice cea mai buna productie,ca si prost teve are productii bune,dar e o emisiune care merita mai mult si in special un juriu diferit(printesa polonic) nu avea ce cauta acolo.
  • Va rugam daca se poate audientele pe weekend,is curios cine a castigat in batalia filmelor.Chiar daca nu se comenteaza poate la pagina audientelor multi intra pe pagina ca si mine de altfel pentru aceste audiente...nu le neglijati.

Trimite un comentariu