Skip to main content

Grupul Leo Burnett Romania lansează agenția shopper-centric Arc

 
Grupul Leo Burnett Romania lansează agenția shopper-centric Arc
Stefan Iordache

Stefan IordacheGrupul Leo Burnett România anunță lansarea oficială a Arc, agenție specializată în shopper marketing & brand activation.

Publicitate

Arc va oferi clienților săi soluții complete de brand activation, de la strategie, creație, dezvoltare și implementare pentru campanii de shopper, până la media & digital shopper experience.

“Arc are competențele și resursele necesare pentru a răspunde nevoilor unei piețe din ce în ce mai complexe, care cere mesaje tot mai specifice, mai relevante, mai utile pentru decizia de achiziție. Noua agenție este pregătită să răspundă acestei nevoi cu shopper marketing know-how și cu expertiza solidă a oamenilor săi în înțelegerea și comunicarea cu cei aflați în fața deciziei de cumpărare”, a declarat Ștefan Iordache (CEO, Leo Burnett Group).

Agenția Arc aduce experiența de peste 10 ani pe shopper marketing, digital, ATL, producție & event a membrilor echipei sale.

Noua agenție va fi condusă de Liviu Toader, în calitate de Managing Director, secondat de Codrina Ciubotaru, în calitate de Client Service Director.

Grupul Leo Burnett Worldwide are competențe solide în shopper marketing, prin intermediul Arc Worldwide, divizia sa specială de intelligent brand activation, care numără în prezent 32 de birouri la nivel internațional. Agenția Arc este afiliată internațional la Arc Worldwide.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu