Skip to main content

Instanța menține amenda dată de CNA postului Antena 3 pentru denigrarea Andreei Pora

 

Andreea Pora

Publicitate

Curtea de Apel București a menținut decizia CNA de a amenda postul Antena 3 cu suma de 50.000 de lei pentru denigrarea Andreei Pora, într-o ediție a emisiunii Sinteza zilei. În aceeași emisiune au fost prezentați și jurnaliștii Ion Cristoiu, Robert Turcescu și Mircea Marian. Decizia Curții nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca nefondată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.06.2014.

Amenda a fost votată în ședința din luna februarie și viza o ediție a Sintezei zilei din 15 ianuarie, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În cadrul emisiunii, au fost prezentate mai multe montaje cu Andreea Pora, Robert Turcescu, Ion Cristoiu și Mircea Marian. Între acestea Andreea Pora era filmată în timp ce mânca un cârnat, imaginile fiind difuzate în mod repetat și însoțite, pe fundal, de diferite sunete.

Amenda a venit la propunerea lui Lorand Turoș, membru CNA, și a fost votată de șase dintre membri: Florin Gabrea, Narcisa Iorga,Valentin Jucan, Lorand Turoș, Christian Mititelu, Laura Georgescu.

Monica Gubernat, Vasile Buda, Răsvan Popescu, Cristina Trepcea și Radu Călin Cristea au votat împotrivă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oricum,pentru Pora ... bravo Felix pentru sponsorizare.La mai mare ca merita Pora cat cuprinde. :D

Trimite un comentariu