Skip to main content

Mâine e finala MasterChef. Cu cine se bate show-ul culinar

 
MasterChef 29 aprilie
MasterChef 29 aprilie

MasterChef 29 aprilieCel de-al patrulea sezon din MasterChef se încheie mâine. În finala show-ului culinar de pe Pro TV vor găti cinci concurenţi în încercarea de a câştiga trofeul MasterChef şi cei 50.000 de euro puşi în joc.

Publicitate

Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni "Raj Kapoor", Irina Bucsa şi Jesica Zamfir sunt cei cinci finalişti de la MasterChef.

Cu cine se bate show-ul culinar?

  • Antena 1 va difuza pe intervalul finalei MasterChef filmul de acţiune Cursă mortală 2 (20.30 - 22.30) şi emisiunea tabloid Un show păcătos.
  • Kanal D are programat serialul Feriha (20.00 - 22.15) şi emisiunea tabloidă WOWbiz.
  • În timpul finalei MasterChef, Prima TV va difuza serialul Mondenii, comedia Mireasa de la Bollywood şi emisiunea Click!
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Asa cum era de asteptat, a cistigat Jesica, cea care a facut o finala f buna, dupa un parcurs destul de bun in care nu prea a iesit in evidenta...iar premiul acela a fost luat de ocupantul pozitiei a treia, asa cum anticipam...
  • geo geo
    probabil s-a dat si un premiu 2...si un premiu 3...pariu ca este Jesica?
  • george george
    daca va uitati la promo-ul de la masterchef veti vedea ca cecul nu este la jesica ci este la un el
  • geo geo
    Pai daca Jesica a cistigat...de ce nu ar lua Pro tv locul intii...desi eu parca nu as urmari...decit de curiozitate...sa vad daca a fost pe bune...asta ptr ca, pina acum, Jesica chiar nu mi s-a parut ca ar fi un bucatar peste medie...dar dintre atitia mediocri ajunsi in finala - Gabriel era favoritul meu - trebuiau sa aleaga pe cineva...si cine putea fi decit lacrimogena, emotiva si nesigura...

Trimite un comentariu

sus