Skip to main content

Mona Opran, de la Centrade Saatchi & Saatchi, în juriul festivalului Euro Effie

 

Mona-OpranMona Opran, Chief Operating Officer al Centrade Saatchi & Saatchi, jurizează cele mai bune campanii care construiesc branduri regionale la ediția din 2014 a festivalului Euro Effie.

Publicitate

Mona Opran este singura reprezentantă a unei agenții de publicitate din România invitată să facă parte din juriul festivalului și să evalueze înscrierile la Euro Effie, ediția 2014, sub îndrumarea președintelui juriului, Geoff Seeley, Global Communications Planning Director la Unilever.

Membrii juriului sunt profesioniști în publicitate din întreaga Europă, fiecare dintre ei contribuind cu experiența, profesionalismul, cunoștințele și expertiza lor la Euro Effies.

Cea de-a 18-a ediție a festivalului internațional Euro Effies are loc anul acesta la Bruxelles - Belgia, între 17-18 septembrie. Premiile pentru câștigătorii ”Euro Effies 2014” vor fi decernate în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 17 septembrie la Bruxelles.

Festivalul internațional Euro Effie are o tradiție de 18 ani și este organizat de către Asociația Europeană a Agențiilor de Comunicare (EACA) în parteneriat cu Euronews și cu sprijinul Consiliului European al Editorilor, TIME, Fortune, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen, creativebrief, EurActiv și Viva Xpress Logistics.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu