Skip to main content

Numărul din iunie al revistei Playboy din Brazilia, interzis pe piață din cauza lui Neymar

 

NeymarEdiția de iunie a revistei Playboy din Brazilia ar putea dispărea de la chioșcurile de ziare din cauza lui Neymar care i-a acuzat de minciună pe editorii publicației, scrie stuff.co.nz.

Publicitate

Coperta ultimului număr al revistei Playboy din Brazilia înfățișează un model care pozează senzual într-un costum de baie. Titlul numărului din iunie este: "Patricia Jordane, bruneta care l-a fermecat pe Neymar".

Agenții fotbalistului Neymar au dat în judecată publisherul cerând ca revista să fie retrasă de la chioșcurile de ziare din toată țara. Judecătorul Curții din Sao Paulo le-au dat câștig de cauză reprezentanților lui Neymar.

Judecătorul a luat această decizie pentru publicarea 'unei minciuni privind viața personală' a jucătorului.

Judecătorul Andreia Galgardo Palma a decis că revista nu mai poate fi vândută și a ordonat publisherului să retragă toate exemplarele nevândute de la chioșcurile de ziare.

Judecătorul a mai spus că editorul va fi amendat cu circa 4.500 de dolari pe zi de întârzire în aplicarea deciziei sale.

Decizia poate fi atacată cu apel, dar publisherul Grupo Abril nu a spus dacă va face acest lucru.

Sergio Xavier, editorul ediției braziliene a revistei Playboy, a spus într-un mail că revista nu a primit nicio înștiințare oficială de la o autoritate legală că trebuie să retragă publicația pe iunie și că "deocamdată revista rămână disponibilă în întreaga țară".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • daca nu-i insurat si nu cred ca e, ca-i foarte tanar, atunci nu-i chiar atat de grav ce au facut aia de la Playboy, insa de era insurat, ar fi fost urat.

Trimite un comentariu