Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. New Age Media oferă spaţiu media în cea mai mare reţea de multiplexuri din România, care atrage sute de mii de spectatori în fiecare lună

 
Campanie Kinder Pingui_stand
Campanie Kinder Pingui_stand

Campanie Kinder Pingui_stand

Publicitate

(P) New Age Media România oferă spaţiu media în reţeaua Cinema City, cel mai mare lanţ de cinematografe multiplex din ţara noastră, acoperind 12 dintre cele mai mari oraşe româneşti, cu 16 cinematografe a căror audienţă totalizează sute de mii de spectatori lunar.

Reţeaua al cărei spaţiu media este gestionat de New Age Media cuprinde un total de 148 de săli de cinema, printre care şi singura sală Romtelecom IMAX din România.

Audienţa cinematografelor din portofoliul New Age Media creşte substanţial vara, când unele dintre cele mai aşteptate producţii sunt lansate pe marile ecrane.

Lunile care urmează nu fac excepţie, mai multe blockbustere care promit audienţe mari urmând să aibă premiera până la sfârşitul verii: Transformers: Age of Extinction, Dawn of the Planet of the Apes, Guardians of the Galaxy, Teenage Mutant Ninja Turtles sunt doar câteva dintre ele.

Dacă în cazul altor medii de comunicare perioada verii este una mai puţin ofertantă din punct de vedere al audienţei, în ce priveşte cinematograful, lucrurile stau exact invers. Cinema-ul este unul dintre cele mai accesibile şi atrăgătoare moduri de evadare din cotidian, ceea ce permite şi o percepţie pozitivă a reclamelor.

Mai mult, pe lângă creşterea traficului, cinematograful oferă alte avantaje majore în comparaţie cu alte medii, în special audienţa captivă.

Conform SNA Focus, core-targetul multiplexurilor Cinema City este format în proporţie de 90% din persoane cu vârsta cuprinsă între 14 şi 44 de ani, cu venituri medii şi peste medie, adică unul dintre cele mai căutate segmente de către advertiseri.

New Age Media oferă posibilitatea de a targeta consumatorii, prin cumpărarea pachetelor de filme pentru familii, pentru femei, pentru bărbaţi, blockbustere etc. Cinema-ul oferă posibilitatea realizării unor proiecte creative şi inovative.

Campanie Citibank

Campanie Kinder Bueno_Oglinda Magica

Campanie Kinder Pingui_stand si mascota

 

Campanie Nivea floor stickers

Campanie Piraeus Bank_card supradimensionat

Campanie Piraeus Bank

Proiect branding sala Puma

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus