Skip to main content

Raluca Feher lansează romanul America dezgolită de la brâu în jos

 

raluca feher

Publicitate

Raluca Feher, director de creație al agenției CAP, lansează astăzi o carte cu povești despre călătoriile sale prin America de sud, intitulată America dezgolită de la brâu în jos.

„Toate hărțile sunt vii” spune Raluca Feher, om cu experiență de 20 ani în publicitate și presă, care a lăsat timp de un an job-ul de Creative Director și “a plecat din CAP să-și ia lumea în cap”, a mers cu rucsacul în spate prin America de Sud, a stat de vorbă cu oamenii și le-a ascultat poveștile.

Radu Paraschivescu spune: ”Să știți că am început să vă citesc. Curiozitatea e cel mai dolofan rozător din lume. Îmi place. Îmi place foarte mult.”

Olivia Steer: „Dacă maturitatea s-ar măsura în umor, Raluca Feher ar fi babă bătrînă cu brâul de lână. E o diversiune, la mijloc! Raluca Feher îți dezvelește America de la brâu în jos, ca să nu bagi de seama cum se dezbracă ea de la epifiză în sus”.

Cristina Foarfă, project manager bookaholic.ro completează: „O invidiez pe Raluca în primul rând pentru memorie. Înregistrează tot. Cartea asta e una atipică – e și un reportaj care nu scapă nimic, e și un film care-ți proiectează în minte o America de Sud dinamică, cu mult umor, e și o poveste personală ce se citește printre rânduri. Cele mai faine sunt portretele oamenilor – sunt atât de vii încât ai impresia că scot o mână din carte, te invită la dans sau îți întind un pahar de vin.”

Evenimentul de lansare are loc astăzi, de la 18:30 la Institute The Café, Strada Știrbei Vodă 104-106, împreună cu Raluca Feher, scriitorul Radu Paraschivescu, Olivia Steer și Cristina Foarfă, project manager bookaholic.ro.

“America dezgolită de la brâu în jos” este publicată de editura Tandem Media. Volumul va fi disponibil in librarii incepand cu data de 25 iunie 2014. Volumul poate fi comandat si pe site-ul editurii Tandem Media – www.editura-tandem.ro.

Raluca Feher are 20 de ani în câmpul muncii, mai întâi în presa din Brașov și apoi la ProTV, Curentul și Capital. Din 2000, lucrează în publicitate, fiind director de creație la agenția Cap. Este călătoare înrăită, toți banii fiind, cu hotărâre cheltuiți pe avioane și trenuri, asii și americi. În timpul liber este unul din fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala românească a unuia din cele mai faimoase cluburi de presă din lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu