Skip to main content

Raluca Feher lansează romanul America dezgolită de la brâu în jos

 

raluca feher

Publicitate

Raluca Feher, director de creaţie al agenţiei CAP, lansează astăzi o carte cu poveşti despre călătoriile sale prin America de sud, intitulată America dezgolită de la brâu în jos.

„Toate hărţile sunt vii” spune Raluca Feher, om cu experienţă de 20 ani în publicitate şi presă, care a lăsat timp de un an job-ul de Creative Director şi “a plecat din CAP să-şi ia lumea în cap”, a mers cu rucsacul în spate prin America de Sud, a stat de vorbă cu oamenii şi le-a ascultat poveştile.

Radu Paraschivescu spune: ”Să ştiţi că am început să vă citesc. Curiozitatea e cel mai dolofan rozător din lume. Îmi place. Îmi place foarte mult.”

Olivia Steer: „Dacă maturitatea s-ar măsura în umor, Raluca Feher ar fi babă bătrînă cu brâul de lână. E o diversiune, la mijloc! Raluca Feher îţi dezveleşte America de la brâu în jos, ca să nu bagi de seama cum se dezbracă ea de la epifiză în sus”.

Cristina Foarfă, project manager bookaholic.ro completează: „O invidiez pe Raluca în primul rând pentru memorie. Înregistrează tot. Cartea asta e una atipică – e şi un reportaj care nu scapă nimic, e şi un film care-ţi proiectează în minte o America de Sud dinamică, cu mult umor, e şi o poveste personală ce se citeşte printre rânduri. Cele mai faine sunt portretele oamenilor – sunt atât de vii încât ai impresia că scot o mână din carte, te invită la dans sau îţi întind un pahar de vin.”

Evenimentul de lansare are loc astăzi, de la 18:30 la Institute The Café, Strada Ştirbei Vodă 104-106, împreună cu Raluca Feher, scriitorul Radu Paraschivescu, Olivia Steer şi Cristina Foarfă, project manager bookaholic.ro.

“America dezgolită de la brâu în jos” este publicată de editura Tandem Media. Volumul va fi disponibil in librarii incepand cu data de 25 iunie 2014. Volumul poate fi comandat si pe site-ul editurii Tandem Media – www.editura-tandem.ro.

Raluca Feher are 20 de ani în câmpul muncii, mai întâi în presa din Braşov şi apoi la ProTV, Curentul şi Capital. Din 2000, lucrează în publicitate, fiind director de creaţie la agenţia Cap. Este călătoare înrăită, toţi banii fiind, cu hotărâre cheltuiţi pe avioane şi trenuri, asii şi americi. În timpul liber este unul din fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala românească a unuia din cele mai faimoase cluburi de presă din lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus