Skip to main content

Premieră în ultimii ani. Show-ul MasterChef va fi produs de o firmă din afara Pro TV. Cine este compania de producţie

 
masterchef_13
masterchef_13

masterchef_13

Publicitate

EXCLUSIV. Premieră a ultimilor ani la Pro TV. Una din marile emisiuni ale canalului - este vorba de MasterChef - va fi produsă de o companie din afara postului de televiziune.

Compania care va produce MasterChef în acest sezon este Media Factory, cunoscută pentru formate precum Miss fata de la ţară. Compania s-a ocupat deja de primele preselecţii ale show-ul care va fi difuzat în toamnă la Pro TV.

Media Factory a fost fondată la începutul anilor 2000 de Marius Toader şi de Monica Şenchiu, foşti producători la Pro TV. Unul dintre primele formate produse a fost România Mea, cu Emil Hurezeanu şi Animat Planet Show, un program de satiră animată care a fost difuzat pe Antena 1.

Compania a reuşit să exporte câteva formate în mai multe ţări. Cel mai de succes este Miss fata de la ţară (Miss Country girl), care a ajuns în peste 11 teritorii, precum Canada, Thailanda, Australia şi Ucraina.

Un alt format exportat a fost M-a făcut mama artist (difuzat la noi de Prima TV), programt vândut în Ucraina şi Rusia.

Citeşte şi: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adin Adin
    Faptul ca este singura casa de productie cu emisiuni vandute in strainatate spune multe. Acolo nu mai este pe aranjamente, e pe bune. Eu cred ca showul va avea de castigat cu niste producatori creativi.
  • mile mile
    vor fi ieftine , chiar nu vor mai face nimic
  • MasterChef nu va mai fi produs în interiorul PRO TV. Vezi cine e
    […] Emisiunea MasterChef va fi produsă de o companie din afara postului de televiziune, și anume, Media Factory. Compania s-a ocupat deja de primele preselecții ale show-ului care va fi difuzat în toamnă la Pro TV, scrie Pagina de Media. […]
  • daria daria
    cam multe productii culinare. Ce ma enerveaza cand se iau unii dupa altii, in loc sa vina cu ceva nou.
  • Dan Dan
    Hm... de-abia astept sa vad noile schimbari de la pro. Sper sa se lucreze la grafica, decoruri, montaj si sa fie alesi concurenti cat mai diversi. Sper sa se incerce o apropiere si mai mare de formatul original. O alta bila alba este ca show-ul va fi filmat vara si tonusul emisiunii va fi altul, fara probe pe echipe tinute in spatii gri, reci, urate si neprimitoare pentru concurenti.
    S-ar putea ca plecarea Monei Segall sa fie benefica formatelor ca Vocea Romaniei, Masterchef si Romanii au talent. Afara cu preferatii dumneaei si cu baletul Edi Stancu, mult prea prezent in aceste productii.
    Cat despre Media Factory... nu stiu ce sa zic, show-urile de pe prima tv erau destul de slabute. Probabil cu bugetul si calitatea formatului Masterchef vor face lucruri frumoase.
  • geo geo
    Ce emisiuni foarte ok au facut...au fost de o calitate medie, ca sa nu zic mediocra...Media Factory cred va da un chix chef...
  • Adina Adina
    Buna alegere! Media Factory chiar a produs emisiuni foarte ok. Si are experienta pe reality si emisiuni de montaj, ceea ce este foarte important la un show ca Masterchef.

Trimite un comentariu

sus