Skip to main content

Starcom MediaVest Group, desemnată Media Network of the Year la Cannes Lions 2014

 

StarcomRețeaua Starcom MediaVest Group a obținut titlul Media Network of the Year în cadrul galei de premiere desfășurate pe 17 iunie, in cadrul ediției din 2014 a festivalului Cannes Lions. Până în prezent, rețeaua a primit 34 de premii și 120 de nominalizări la mai multe categorii.

Publicitate

Distincția a fost acordată după anunțul castigarii a trei Silver Lions, nouă Bronze Lions și 14 nominalizări la categoria Media Lions la nivel de rețea. Campaniile câștigătoare au fost dezvoltate pentru clienți precum Bank of America, Esurance, Heineken și Samsung.

Condițiile pentru acordarea distincției au fost cu atât mai stricte cu cât, odată cu schimbarea numelui premiului de la Media Agency of the Year Award la Media Network of the Year, au fost schimbate și condițiile de eligibilitate.

Titlul Media Network of the Year este acordat rețelei care adună cele mai multe puncte cu înscrierile la categoria Media Lions, unde numai agențiile de media pot propune campanii.

Acest câștig vine la nici două săptămâni de când Starcom MediaVest Group a primit distincțiile Most Effective Agency și Most Effective Agency Network în cadrul North American Effie Awards Gala. În aprilie, SMG a fost premiată cu distincția Agency Network of the Year în cadrul Media Global Awards, care a avut loc în Roma.

Despre Starcom MediaVest Group

Agenția Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare rețea de media din lume SMG Worldwide și din grupul de comunicare Leo Burnett. Înființată în 2000, Starcom este prima agenție de media din România premiată la Cannes, dar și alte festivaluri precum Eurobest, Ador, Portoroz, Effie și Webstock. Cu o experință de mai bine de un deceniu în industria românească de comunicare, agenția enumeră totodată specializări diverse ale departamentelor și oamenilor săi precum Consumer Understanding, Inovație, Digital, Planning, Buying sau Proiecte Speciale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu