Skip to main content

Stelian Tănase: TVR Moldova se va lansa la sfrșitul lunii iulie. Echipamentele costă 1,1 milioane de lei

 
Stelian Tănase: TVR Moldova se va lansa la sfrșitul lunii iulie. Echipamentele costă 1,1 milioane de lei
Stelian Tanase Adevarul

stelian_tanase adevarul 2

Publicitate

"Suntem foarte avansați cu TVR Moldova", a declarat Stelian Tănase, președintele TVR, pentru Paginademedia.ro.

"Luna viitoare îi vom da drumul, pentru că suntem într-o fază foarte avansată cu proiectul. Cel mai probabil, stația se va lansa în jurul datei de 25 iulie", a spus Stelian Tănase.

Astăzi, conducerea televiziunii discută proiectul de achiziție a echipamentelor pentru TVR Moldova. Costul lor, din bani alocați de la Guvern, este de 1,1 milioane de lei.

Stelian Tănase:

“Avem un spațiu la dispoziție la Chișinău. Noi vom veni cu echipamentele și cu oamenii. O echipă de la TVR a fost deja acolo. TVR Moldova este un proiect solid al televiziunii publice. Sperăm să aibă viață lungă”, a adăugat președintele TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • fac iar o "licitatie" care va fi castigata din nou de aceiasi SONY ??? de ce nu folosesc echipamentele ramase de la inchiderea tvr cultural??
  • Mai bine trimeteau la Chisnau un car din alea multe pe care le au ca si asa nu mai au obiectu muncii ca de 23 august si de 1 decembrie nu inseamna ca muncesc. Dar nu mai pica comisionu daca nu cheltuie ei niste bani in "interesu public" sau poate pastreaza carele toate la bucuresti pentru campionatu de popice nautice.
  • Se vede ca Tanase-minciuna a devenit pesedist Tot inaugureaza ce a mai fost inaugurat o data. Precum Dan Sova, Nu a lansat Saftoiu in compania lui Nitulescu-Oaie TVR Moldova in decembrie 2013? Tanase, dezbata-te! Chiar sa te faci zillnic de miru lumii??? E prea mult, Stelica-Mirunica-Minciunica:
  • obae, fii si tu consecvent... mai devreme ziceai ca se inchide printre altele si postul tvr moldova, ca e ilegal, acum zici ca se deschide din iulie?
  • Pai in loc sa echipamente de la TVR3 si TVR news ca tot a zis ca-i ilegal cf. legii 41 el cheltuieste banii aiurea.

Trimite un comentariu