Skip to main content

TVR suspendă pe perioada verii contractele cu colaboratorii. Printre ei, Mircea Dinescu

 
TVR suspendă pe perioada verii contractele cu colaboratorii. Printre ei, Mircea Dinescu
tvr

tvrTeleviziunea Română a decis să suspende pe perioada verii contractele cu colaboratorii săi, a declarat Irina Radu, coordonator cu atribuții de Director de Programe al TVR, pentru presă.

Publicitate

Acestă decizie a fost luată cu scopul de a face econmie, colaboratorii nefiind plătiți pe perioada verii. Irina Radu nu a dorit să-i nominalize pe cei care vor fi afectați de această măsură, ea precizând că este vorba de toți colaboratorii Televiziunii Române.

Contractele cu aceștia erau semnate pe un an de zile. Irina Radu a spus că, în principiu, din toamnă colaborările vor fi reluate.

În această primăvară, mai mulți colaboratori s-au alăturat Televiziunii Române pentru a realiza o serie de emisiuni. Printre aceștia s-au numărat Ion Cristoiu, Daniel Apostol, Timeea Bereczki, Mircea Dinescu, Florin Iaru, Ion M. Ioniţă, Miruna Munteanu și Cornel Nistorescu. Postul public a renunțat între timp la o parte dintre colaboratori pentru că aceștia aveau constracte și cu alte canale de televiiune, cum a fost cazul lui Ion Cristoiu.

Pe perioada veriii, televiziunea publică va difuza reluări ale unor emisiuni de divertisment și multe filme.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu