Skip to main content

Ultimul episod din Urzeala Tronurilor, urmărit de 7,1 milioane de americani

 
Ultimul episod din Urzeala Tronurilor, urmărit de 7,1 milioane de americani
game of thrones

game of thronesUltimul episod din Urzeala Tronurilor, cel mai popular serial al HBO, a fost urmărit duminică în Statele Unite de 7,1 milioane de telespectatori, potrivit Variety.com, care citează cifre furnizate de Nielsen.

Publicitate

Datele de audiență au fost însă mai mici decât cele înregistrate de ultimul episod din sezonul trecut, care a fost urmărit de 7,195 milioane de americani. Cifrele au fost însă duble față de finala primului sezon, care a înregistrat o audiență de 3,04 milioane de telespectatori, în 2011.

La începutul acestei luni, HBO anunța că Urzeala Tronurilor a devenit cel mai popular serial din istoria rețelei.

Un alt record de audiență pentru HBO a fost înregistrat de serialul "The Sopranos", care era urmărit în medie de 18,3 milioane de telespectatori pe episod. Sezonul trei din Urzeala Tronurilor a avut o medie de audiență de 14,4 milioane de telespectatori pe episod.

Premiera celui de-al patrulea sezon a adus un record de 6,635 milioane de telespectatori la o singură difuzare, cea mai mare audiență într-o singură seară pentru un program HBO de la finala "The Sopranos", care a atras 11,9 milioane de persoane în 2007.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu