Skip to main content

Un jurnalist vrea să înscrie CNA la OSIM, după ce instituția a refuzat de două ori să-i dea licență

 
Un jurnalist vrea să înscrie CNA la OSIM, după ce instituția a refuzat de două ori să-i dea licență
alexandru raducanu

alexandru raducanu
Alexandru Răducanu s-a prezentat de două ori în fața Consiliului Național al Audiovizualului pentru a obține o licență pentru un post de business. În ambele dăți membri nu au fost convinși și au respins proiectul.

Publicitate

Recent, Răducanu a depus, prin societatea Canal 33 Network (la care este acționar majoritar), la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) solicitarea de a înregistra marca CNA, prescurtare folosită pentru Consiliul Național al audiovizualului.

Răducanu a fost anul acesta de două ori în fața membrilor CNA cu o solicitare de licență pentru o televiziune de business sub numele Canal 33.

Alexandru Răducanu este deținător al titlurilor The Marketer (care nu mai apare în print) și Business Woman.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Multumesc pentru lamuriri. Nu cunosc prea bine legislatia CNA, insa nu vad de ce n-ar putea anula licenta in cazul in care aceasta este vanduta.
 • @ iulia bunea : ati incercati sa-l intrebati pe baiatu ala ce a fost in capu lui de a inregistrat marca CNA? Ca poate aflati lucruri interesante...
 • Asta e grija ei, ca ramane ala cu "un bun vandabil" si nu i-a dat ei spaga. Numai ca ala nu a avut nici o licenta, nu a vandut vreuna, si e acuzat in avans ca ar putea sa vanda o licenta.
 • Laura Georgescu, președintele CNA, și-a justificat votul negativ astfel:

  “Am datoria să corelez oferta editorială cu proiectul tehnic și cu business plan-ul. (…) Nu m-ați convins, ați păstrat emisiuni a căror finalitate nu o văd. (…)

  O altă reținere a CNA a fost temerea că licența ar putea ajunge să fie vândută dacă proiectul Canal 33 nu va fi un succes. Președintele CNA a invocat precedentele Radio Guerrilla și The Money Channel.

  Laura Georgescu:

  Eu personal am suspiciuni de ceea ce se întâplă aici, de aceea vă întreb. De ce vreți o licență națională? Răspunsul este simplu. Licența rămâne un bun vandabil. Chiar dacă piața vă omoară, licența devine ipotetic vorbind un bun vandabil.
 • si daca, prin absurd, nu s-ar uita nimeni la o televiziune de bussiness, nu vad de ce CNA n-ar acorda licenta, ca pana la urma ei trebuie sa analizeze continutul nu ratingul.

Trimite un comentariu