Skip to main content

Un membru CNA anunță: Ședințele Consiliului, în direct pe Facebook

 

CNA live pe FacebookValentin Jucan, membru CNA, anunță că începând de mâine va transmite live pe pagina sa de Facebook ședințele Consiliului.

Publicitate

"În fiecare zi de marți și joi, de la ora 10, puteți viziona aici, pe pagina mea de facebook, ședințele CNA. Să vedeți cu toții cine, cum, ce se vorbește, cine e corect, cine taie frunze la câini, cine minte, cine pleacă din ședințe și uită să se mai întoarcă, cine încalcă legea, cine urlă, cine e "vândut", e.t.c., pe banii dumneavoastră", scrie Valentin Jucan, pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai spune că speră ca aceste transmisiuni să "nu supere șefa atât de tare încât să taie internetul de la sala de ședințe".

Până acum, Valentin Jucan a mai distribuit înregistrări audio și fotografii din timpul ședinței CNA, dar transmisiunea live este o premieră pentru Consiliul Național al Audiovizualului.

"Conform legii audiovizualului, art. 15, alin. 2, ședințele Consiliului sunt publice. (Aviz celor care fac proceduri, cum scriam în articolul de mai jos)", atrage atenția Jucan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu