Skip to main content

Un membru CNA anunţă: Şedinţele Consiliului, în direct pe Facebook

 
CNA live pe Facebook
CNA live pe Facebook

CNA live pe FacebookValentin Jucan, membru CNA, anunţă că începând de mâine va transmite live pe pagina sa de Facebook şedinţele Consiliului.

Publicitate

"În fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 10, puteţi viziona aici, pe pagina mea de facebook, şedinţele CNA. Să vedeţi cu toţii cine, cum, ce se vorbeşte, cine e corect, cine taie frunze la câini, cine minte, cine pleacă din şedinţe şi uită să se mai întoarcă, cine încalcă legea, cine urlă, cine e "vândut", e.t.c., pe banii dumneavoastră", scrie Valentin Jucan, pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai spune că speră ca aceste transmisiuni să "nu supere şefa atât de tare încât să taie internetul de la sala de şedinţe".

Până acum, Valentin Jucan a mai distribuit înregistrări audio şi fotografii din timpul şedinţei CNA, dar transmisiunea live este o premieră pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului.

"Conform legii audiovizualului, art. 15, alin. 2, şedinţele Consiliului sunt publice. (Aviz celor care fac proceduri, cum scriam în articolul de mai jos)", atrage atenţia Jucan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus