Skip to main content

VIDEO - SpotON. Nasturi zburători, într-un spot la pastile împotriva balonării

 

 

Publicitate

nature

Vodafone spune într-un stil amuzant povestea M-Pesa, serviciul de trimis bani cu ajutorul telefonului mobil. Compania de salubrizare Romprest se promovează, într-un spot animat, de un minut, iar Caroli are o nouă campanie de imagine în care prezintă cum sunt produse mezelurile. Spotul pentru medicamentul Kebene, împotriva balonării, nu este cu oameni, ci cu nasturi zburători.

Paginademedia.ro prezintă în continuare, în rubrica SpotON, cele mai noi spoturi apărute la TV în ultimele zile. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Romprest, companie de salubrizare, a lansat un nou spot TV ce a început să ruleze de luni la Antena 3. Reclama este o animație în care apar o fetiță și o margaretă.
  • Vodafone spune o nouă poveste din campania Românii au inițiativă. Este vorba de M-Pesa, serviciul prin care se pot trimite sume de bani cu ajutorul telefonului mobil. Iar în centrul poveștii este Mihaela, pasionată de box, care primește de la „ai ei”, bani „de-o bluziță, de-o bentiță, de-o săndăluță”.
  • Bărbații din spotul Albacher se țin de glume șmecherești. „Pariu pe-o bere, că fac un cerc aici, în pantă, torn berea asta înăuntru și nu iese berea din cerc?”.
  • Compania de mezeluri Caroli lansează o campanie de imagine în care prezintă cum sunt produse mezelurile sale.
  • Un medicament împotriva balonării, cu un spot inventiv. Personajele principale ale campaniei nu sunt oamenii, ci...naturi care zboară de nebun. În finalul spotului aflăm și motivul pentru care nasturii sar peste tot...balonarea.

În continuare, spoturile obținute cu sprijinul AlfaCont:

Romprest:

Vodafone:

Albacher

Caroli

Kebene

Leroy Merlin

Lidl România

Mărgăritar, zahăr gelifiant

Neumarkt

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu