Skip to main content

VIDEO. Virale tari la ICEE Fest. Justin Timberlake, cum mănâncă animalele și Imnul pițipoancelor cu dansatorul Bogdan Boanță

 

hashtag

Publicitate

Reclame amuzante sau emoționante, filmulețe „făcute-n casă” sau parodii sunt câteva dintre tipologiile prezentate la seara filmelor virale, în cadrul festivalului dedicat industriei digitale, ICEE Fest. Apar în filmulețe vedete internaționale precum Justin Timberlake, nume locale, ca dansatorul Bogdan Boanță în Imnul pițipoancelor, dar și „iluștri anonimi”

Paginademedia.ro a făcut o selecție a celor mai interesante filmulețe rulate la seara filmelor virale.

Justin Timberlake și Jimmy Fallon (gazda de la The Tonight show) au publicat un clip amuzant în are cei doi fac conversație ca pe Twitter, făcând exces de #hashtaguri.

Un tânăr s-a gândit să parodieze modul în care mănâncă animalele. Filmulețul care a rezultat a fost vizionat de peste 100 de milioane de ori.

Serialul Walking Dead s-a promovat la New York printr-un eveniment neobișnuit. Actori îmbrăcați și machiați ca niște zombie s-au ascus într-o gură de aerisire și au început să-i sperie pe trecători.

O organizație ecologică a lansat o campanie prin care vrea să schimbe numele furtunilor extreme de pe teritoriul Statelor Unite. Astfel, în locul numelor simple, folosite de obicei, precum Andrew, Katrina sau Sandy, să fie folosite numele politicienilor care refuză să accepte propunerile legislative legate de schimbările climatice.

Imnul pițipoancelor

Fan Paul Walker pentru că...

Justin Timberlake și Jummy Fallon, pe limbaj de #hashtag

Cum mănâncă animalele:

The Walking Dead, campanie la New York:

Farsa Pepsi Max

Emoționale - P&G „sponsorul” mamelor:

Fenomene extreme, cu nume de politicieni:

Dove - Plasturi de frumusețe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu