Skip to main content

WowBiz intră în vacanță, iar Liviu Vârciu îi ia locul cu un show matrimonial. Teo pleacă la mare cu emisiunea

 

liviu
Grila Kanal D va trece în curând la schimbări în grila de vară. Emisiunea WowBiz, prezentată de Mădălin Ionescu, va intra în vacanță la sfârșitul lunii iulie. Locul emisiunii-tabloid va fi luat de un show matrimonial, ce va fi prezentat de Liviu Vârciu.

Publicitate

Show-ul este încă în pregătire, iar reprezentanții postului sunt în căutarea unei coprezentatoare pentru Vârciu. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri pe tronsonul lui WowBiz, de la 22.30.

În plus, tot ca ca parte a grilei de vară, Teo Show se va muta la mare, pe plaja din Mamaia. Vedeta postului va prezenta de la malul mării emisiunea sa zilnică, în perioada 30 iunie - 1 august.

Kanal D pregătește pentru grila de toamnă două seriale noi turcești, dar și două emisiuni de televiziune. Unul este talent show-ul KidSing, iar cel de-al doilea este unul de comedie și se va numi Discote-K, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI. Pentru noua producție, Discote-K, postul l-a cooptat pe Emanuel Pârvu, actor și regizor, cel care s-a ocupat de show-ul În puii mei cu Mihai Bendeac la Antena 1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu