Skip to main content

18 Iulie. BBC News va desfiinţa 415 posturi şi va investi mai mult în zona digitală

 
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FK MOLDE 0-0,EUROPA LEAGUE (25.10.2012)
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FK MOLDE 0-0,EUROPA LEAGUE (25.10.2012)

 bbc_building_albawaba_87722500

Publicitate

RESTRUCTURĂRI. BBC News va desfiinţa 415 posturi şi va face restructurări de personal, pentru a investi mai mult în jurnalismul digital, notează Mediafax.
Reducerile de la BBC News vor include desfiinţarea unor posturi ale jurnaliştilor din zona online, deşi alte poziţii vor fi create. Astfel, o serie de jurnalişti vor avea de suferit de reducerile preconizate.


Directorul de ştiri al BBC a precizat că alte 195 de posturi vor fi create în urma restructurărilor, ceea ce înseamnă o reducere a 220 de posturi full-time de la ştiri şi actualităţi.
BBC News va desfiinţa 415 posturi şi va investi mai mult în zona digitală


CONCEDIERI. Microsoft va desfiinţa până la 18.000 de locuri de muncă, cele mai mari concedieri din istoria de 39 de ani a companiei, parte a unui proces de restructurare a activităţilor şi de integrare a operaţiunilor de producţie de telefoane preluate de la Nokia, scrie Mediafax.
Programul de concedieri, care vizează circa 14% din personalul Microsoft, ar urma să se încheie la sfârşitul lunii iunie a anului următor, a anunţat compania, potrivit Bloomberg.
Microsoft va desfiinţa 18.000 de posturi, cele mai MARI CONCEDIERI din istoria companiei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    Cei care urmaresc fotbalul intern sigur vor pastra optiunea. Normal ca RDS avea rating mai mare deoarece are mai multi abonati. Probabil lucrurile se vor schimba daca vor ramane singurii care nu transmit Liga1.
  • eu eu
    lol, esti dus gogule, adica cei care sunt abonati upc, platesc 20-30 lei pe luna (sau cat dracu platesc) si apoi crezi ca va mai da cineva inca 10 in plus, ca sa poata vedea look tv ?? lol, vor pierde cu siguranta, aaseara la meciul rapid-Steaua 1-2 din cupa ligii, cred ca s-au uitat f putini, comparativ cu ratingul care il avea rds la un derby ...
  • costin costin
    Eu sunt unul dintre cei care vor pastra aceaasta optiune.
  • Hubert Hubert
    Eu am Romtelecom, e un monopol in zona in care locuiesc, si au servicii de 2 lei. Sunt singurii care nu dau FullHD, au niste receivere mai vechi decat magnetofonu' lu' tata unde nici nu poti sa ordonezi lista de canale si se misca in reluare. Trebuie sa memorez ca PRO TV e pe 601, History pe 350.

    Cred ca Look TV o sa fie pe 457, Look Plus pe 972 asta pentru o navigare usoara.
  • Nairobi Nairobi
    Asa considera unii ca se rezolva treburile .....asta e Romania frate. In loc sa fie porniti pe cei de la digi ca ne le mai dau meciurile pe care le-au promis, incearca sa arunce cu noroi exact in compania care le face un bine
  • Carlosss Carlosss
    O organizatie neguvernamentală anonima ... finantata de nu stim cine ... care nu a auzit de OPT-OUT...vorbeste numai tampenii
  • CostiLupusor CostiLupusor
    mare parte dintre omenii condediati de Microsoft sunt din personalul Nokia, companie pe care au prelut-o de ceva timp. Practic dau afara de la Nokia.
  • Spataru Spataru
    Ce te face sa crezi asta? Crezi ca daca nu aveau bugete mari faceau investitiile astea pe 5 ani? Upc este o firma cu management american si evolueaza de la an la an...drept dovada achizitia Ligii 1
  • Camus Camus
    Nu prea cred ... Marea majoritate a clientilor UPC vor lua extr-optiunea cu fotabl. Romtelecom va semna in curand... au inceput sa puna pliante prin usi. Presiunea va creste pe RDS. Ei sunt singurii care vor avea de suferit.
  • Og Og
    Opt-ul este perfect legal atat timp cat iti informezi abonatii clientii despre optiunile pe care le au. UPC a facut cehsti asta deci nu cred ca vor avea vreo problema.
  • patrik patrik
    daca nu ar fi mediafaf-ul multe ziare ar ,,muri´´ online sau tiparite.
  • mad79 mad79
    Nu stiu de ce,dar am o presimtire ca asa o teapa si-au luat si UPC si maltezii ,care au iesit din must carry,de in 2 ani maxim,faliment scrie pe ei!

Trimite un comentariu

sus