Skip to main content

Angajat CNA: Sunt vânate anumite posturi. Realitatea TV, B1 TV şi Naşul, printre ele

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Un angajat CNA a făcut dezvăluit pentru Realitatea TV Laura Georgescu vâna anumite posturi. Printre ele, se afla şi Realitatea TV.

"Sunt foarte multe reclamaţii la Antena 3, Antena 1 care se bagă la calup în şedinţă, şi sunt vânate anumite posturi: B1, Naşu TV, Realitatea TV pentru un singur cuvânt. Orice cuvânt care se spunea la Realitatea... La un moment dat, noi stăteam la cheremul doamnei. Eram sunaţi şi acasă să transcriem pasaje întregi din emisiunea lui Rareş Bogdan, a lui Naşu. Practic să transcriem, deşi nu era nicio sesizare oficială", spune angajatul CNA, potritiv Realitatea.net.

Rareş Bogdan: Laura Georgescu a fost pusă să mă vâneze pe mine şi Realitatea TV

Rareş Bogdan a comentat în direct la Realitatea TV înregistrările scandaloase cu şefa CNA. El a subliniat faptul că postul de ştiri a fost ţinta Laurei Georgescu, în repetate rânduri.

"Eu am spus că această doamnă este pusă să mă vâneze pe mine, nu doar pe mine, ci Realitatea TV pentru că îşi permite să fie critic la adresa derapajelor Puterii, fie ea: putere executivă, prezidenţială, judecătorească sau legislativă. Noi suntem câinele de pază al democraţiei. Doamna Georgescu s-a devoalat în aceast moment, dovedind încă o dată că toate amenzile date postului Realitatea TV şi date mie, şi că m-a adus de zeci de ori dimineaţa la 8 la şedinţele CNA au fost cu un scop: de a mă tracasa, de a opri vocea mea critică la dresa Puterii, de a încerca să mă oprească din a critica derapajele domnului Ponta şi ale colegilor domniei sale. (...) Este ruşinos că se întâmplă asta într-o instiţuţie care ar trebui să fie dominată de echidistanţe, echilibru şi în primul rând profesionalism. Ceea ce am spus de un şi jumatate se doveşte acum prin înregistrările care ies la iveală. Veţi vedea că în curând, pentru că nici în România nu poate fi ascuns la nesfârşit, că unul dintre cei care a dat ordinele pentru a fi monitorizat, tracasat, atacat din toate punctele şi poziţiile este Victor Ponta, cel care nu se împacă cu ideea că sunt o voce critică documentată la adresa domniei sale", a comentat Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus