Skip to main content

Angajat CNA: Sunt vânate anumite posturi. Realitatea TV, B1 TV și Nașul, printre ele

 
Angajat CNA: Sunt vânate anumite posturi. Realitatea TV, B1 TV și Nașul, printre ele
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Un angajat CNA a făcut dezvăluit pentru Realitatea TV Laura Georgescu vâna anumite posturi. Printre ele, se afla şi Realitatea TV.

"Sunt foarte multe reclamaţii la Antena 3, Antena 1 care se bagă la calup în şedinţă, şi sunt vânate anumite posturi: B1, Naşu TV, Realitatea TV pentru un singur cuvânt. Orice cuvânt care se spunea la Realitatea... La un moment dat, noi stăteam la cheremul doamnei. Eram sunaţi şi acasă să transcriem pasaje întregi din emisiunea lui Rareş Bogdan, a lui Naşu. Practic să transcriem, deşi nu era nicio sesizare oficială", spune angajatul CNA, potritiv Realitatea.net.

Rareș Bogdan: Laura Georgescu a fost pusă să mă vâneze pe mine și Realitatea TV

Rareș Bogdan a comentat în direct la Realitatea TV înregistrările scandaloase cu șefa CNA. El a subliniat faptul că postul de știri a fost ținta Laurei Georgescu, în repetate rânduri.

"Eu am spus că această doamnă este pusă să mă vâneze pe mine, nu doar pe mine, ci Realitatea TV pentru că își permite să fie critic la adresa derapajelor Puterii, fie ea: putere executivă, prezidențială, judecătorească sau legislativă. Noi suntem câinele de pază al democrației. Doamna Georgescu s-a devoalat în aceast moment, dovedind încă o dată că toate amenzile date postului Realitatea TV și date mie, și că m-a adus de zeci de ori dimineața la 8 la ședințele CNA au fost cu un scop: de a mă tracasa, de a opri vocea mea critică la dresa Puterii, de a încerca să mă oprească din a critica derapajele domnului Ponta și ale colegilor domniei sale. (...) Este rușinos că se întâmplă asta într-o instițuție care ar trebui să fie dominată de echidistanțe, echilibru și în primul rând profesionalism. Ceea ce am spus de un și jumatate se dovește acum prin înregistrările care ies la iveală. Veți vedea că în curând, pentru că nici în România nu poate fi ascuns la nesfârșit, că unul dintre cei care a dat ordinele pentru a fi monitorizat, tracasat, atacat din toate punctele și pozițiile este Victor Ponta, cel care nu se împacă cu ideea că sunt o voce critică documentată la adresa domniei sale", a comentat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu