Skip to main content

Blaga, despre şefa CNA: Dacă şi asta e doamnă, eu sunt episcop catolic! Are probleme comportamentale

 
laura georgescu
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Modul licenţios în care se exprimă preşedinta CNA, Laura Georgescu, arată că aceasta are "probleme comportamentale". "Dacă şi asta e doamnă, eu sunt episcop catolic!", a spus Vasile Blaga, la Realitatea TV, solicitat să comenteze derapajul de la vârful CNA, scrie Realitatea.net.

"Acestă femeie, care conduce o instituţie extrem de importantă, această femeie care are rang de ministru, conduce o instituţie chemată să vegheze la corectitudinea informaţiilor prezentate în spaţiul public, la moralitatea celor care îşi desfăşoară activitatea şi mănâncă o pâine în această a patra putere în stat... Această femeie cu acest vocabular licenţios numită de Ponta în funcţie este atât de directă în exprimare încât eu cred că are probleme comportamentale", a spus Vasile Blaga, în emisiunea "Realitatea zilei".

Totodată, liderul PDL a declarat că democrat-liberalii din Consiliu au boicotat şedinţele şi au început să strângă semnături pentru a-i cere demisia.

"Colegii noştri au boicotat. Noi avem doi reprezentanţi acolo... Noi, PDL, din prima zi am început strângerea de semnături în Parlament pentru a-i cere demisia", a spus Blaga.

"Eu nu cred că dacă Ponta i-ar cere mâine demisia - dar Ponta e un fals, e un mincinos! - nu şi-ar da demisia mâine dimineaţă. Ponta are nevoie de astfel de fiinţe! Are nevoie de o presă obedientă şi cu astfel de elemente... Dacă şi asta e doamnă, şi eu sunt episcop catolic! Am văzut-o cum s-a exprimat în faţa unor elevi, că-ţi venea să te urci pe pereţi... Astfel de limbaj au numai bărbaţii de vârsta a doua care se laudă cu tot ceea ce nu au reuşit în tinereţe", a mai spus liderul PDL.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Probabil "doamna" asteapta sa-i dea partidul alta functie ca sa renunte la asta prin demisie la cate a facut pt partid . Cu siguranta crede ca i se cuvine ceva . Sper sa nu o vedem ambasador prin Congo ...e posibil sa-i sperie pe cei de acolo cand deschide gura si urla :) Are copii ? Protectia copilului ar trebui sa faca o ancheta acasa la ea

Trimite un comentariu

sus