Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Înregistrarea discuțiilor dintre Ponta și Băsescu, difuzată de trei posturi. Antena 3 și România TV au ignorat subiectul

 

digi24
Discuțiile de consultări dintre președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta, pe subiectul reducerii CAS, au ajuns în premieră și pe posturile de știri. Doar trei din cele cinci televiziuni au transmis înregistrările discuțiilor, în timp ce alte două posturi de știri au ignorat subiectul.

Publicitate

Pagiademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din cadrul televiziunilor de știri în timpul difuzării înregistrărilor cu discuțiile dintre președinte și premier pe subiectul reducerii CAS.

Antena 3 și România TV au ignorat subiectul, în timp ce Realitatea TV, B1 TV și Digi 24 au difuzat simultan și fără întreruperi întâlnirea dintre președinte, premier și Ioana Petrescu, ministru al Finanțelor.

În același timp, România TV îl avea invitat în studio pe Victor Ponta care îi dădea replica lui Traian Băsescu după întâlnirea de astăzi.

Antena 3 dezbătea cazul fratelui lui Traian Băsescu, trimis în judecată pentru trafic de influență.

Capturaţi ecranul complet 14.07.2014 202641.bmp realitatea tv romania tv antena 3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cica irelevant... Este irelevant ca bugetul unei tari intregi este pus la punct de doi idioti, nu-i asa? 11 miliarde de lei este un mizilic... o bagatela. Da` nu mai bine "ne spune" antenele despre cei 300 de mii de dolari? Ca in dolari parca suna altfel...
  Ce imbecilitati citesc...
 • de fapt filmul e prelucrat in studiourile securiste din Cotroceni...A3 cerceteza acum si va reveni cu adevarata filmare (la RTV-OTV in direct si in reluare)
 • ati gresit trustul... B1, Realitatea, evz, hotnews, gandul.. aici e cu nu cerceta, materialele vin gata facute din structurile specializate... mircea marean si kovesi stiu, ce naiba
 • Irelevant subiectul. Ponta se stie ca este inamic politic al lui Basescu, stim cum ar decurge orice discutie dintre ei.
 • Ignoranta este cheia impotriva prostilor si cum basistii sunt toti facuti gramada, ignoranta este ceea ce trebuie.
 • se cern apele...sa va tineti bine...incep vremuri tulburi...ganditi-va bine in ce barca sunteti...SI DE CE? (doar ganditi, nu decat!)
 • Degeaba a facut Harvardul,daca I-a facut cu aceasi profesori,care le-au predat materia si celor care au provocat criza de la Lehman Brothers sau a consilierilor lui Bush jr :)
 • Pai televiziunile psd-iste ce sa difuzeze ? Penibilul in care a picat tov.ponta ? Uitati-va si va minunati la Inregistrare,asta este prim-ministrul Romaniei (care se vrea si Presedinte) Halal,doamna ministru la fel.Cinste lu' Basescu ca a dat Inregistrarea,am fost curios sa vad cat de Badaran a fost basescu si cat de "Capabil" a fost ponta...
 • :))))))))))))))))))) Pisicutuu... :)) "Ha??.. Poftim??.. Cum ati spus?.. Ce e aia?.." Vai de viata noastra cine ne face bugetele si ne amaneteaza viitorul....

Trimite un comentariu