Skip to main content

Georgică Severin, șeful comisiei de cultură din Senat: I-am cerut demisia doamnei Georgescu, dar nu pentru că m-ar fi jignit, ci pentru că a afirmat că un post TV ar fi protejat

 
Georgică Severin, șeful comisiei de cultură din Senat: I-am cerut demisia doamnei Georgescu, dar nu pentru că m-ar fi jignit, ci pentru că a afirmat că un post TV ar fi protejat
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Senatorul Georgică Severin, președinte al comisiei de cultură din Senat, a declarat la Realitatea TV că i-a cerut public demisia președintelui CNA, Laura Georgescu, după ce postul de știri a publicat o serie de înregistrări cu aceasta.

„Am cerut public demisia doamnei, dar nu pentru că m-ar fi jignit pe mine sau alți colegi parlamentari ci pentru că domnia sa a făcut o serie de afirmații cum că un post TV ar fi protejat. Cum că s-ar face diverse presiuni. În același timp am văzut în înregistrări că domnia sa vorbește de niște laptopuri. Este ceva total incompatibil cu funcția pe care o are. Aceste lucruri sunt suficient de grave încât să-i cer demisia”, a spus senatorul Georgică Severin.

„Numai că nu trebuie să uităm un lucru. Consiliul Național al Audiovizualului este autoritate de reglementare, funcționează în baza unor directive europene, iar membri ei nu pot fi demiși decât în condițiile în care ar deveni incompatibili sau ar fi condamnați. Din acest punct de vedere, activitatea de control parlamentar se referă doar la discuția raportului CNA și în sensul apribării bugetului. Noi nu o putem demite”

Realitatea TV a prezentat aseară două înregistrări cu președintele CNA, Laura Georgescu.

„M-a forţat jigodia de Georgică Severin să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de…aşa. Înţele gi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez… Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?”, spuneLaura Georgescu, conform înregistrării. 

Într-o altă înregistrare, Laura Georgescu încearcă să obțină o sponsorizare de cinci laptopuri. „Nu suport să iau bani din instituţie să rezolv problemele”, spune Laura Georgescu.

Găsiți înregistrările AICI

Știre în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • 314 persoane au votat deja pentru demisie. cea mai votata petitie a saptamanii!
    http://www.petitieonline.com/signatures/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna/
  • Nu se va întâmpla nimic . " jigodia" de Georgica Severin nu va face nimic impotriva sclavei isLaura. Nici " boul" de Ghita nu va face ceva. Nu își permit ca in plină campanie electorală sa lase curtea fara cățea .poate dupa alegeri daca georgeasca mai supăra mult. Acum, buna rea, cu lătratul ei de cățea NF este utila PSD .
  • Domnule Severin, mai cereti o demisie. Caci nu doar cu doamna Georgescu ce se dovedeste o mahalagioaica ati dat-o in bara, ci si cu Stelian-Tanase-Infarct. Va asigur ca numitul are nevoie de o serioasa expertiza medicala. Nu la Cardiologie.

Trimite un comentariu