Skip to main content

Dan Voiculescu intenţionează să dea în judecată câţiva foşti angajaţi ai Intact, după ce ar fi descoperit ilegalităţi

 
Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Dan VoiculescuDan Voiculescu si-a anuntat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, intentia de a da in judecata cativa fosti angajati ai trustului Intact, fara a preciza numele acestora, scrie HotNews.ro.

Publicitate

"Se va face o analiza in urma careia probabil se vor formula plangeri penale impotriva unor fosti angajati ai trustului Intact existand suspiciuni de savarsire a unor infractiuni cum ar fi de delapidare sau inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Nu pot sa nominalizez, sunt fosti angajati ai trustului", a declarat si avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut.

Dan Voiculescu s-a prezentat marti dimineata la sediul Curtii de Apel Bucuresti, unde este judecata contestatia depusa de omul de afaceri la masura controlului judiciar care i-a fost impusa in dosarul de santaj.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    cum spune si ts: MARS LA PUSCARIE, TURNATORULE DAN VOICULESCU! si evident, da inapoi tot ce ai furat (terenurile din calarasi si giurgiu, terenurile de la ica, banii romaniei din conturile crescent!
  • pusa pusa
    oricine are alte idei decat doctrina Intact va fi dat in judecata si, da, cei care ar putea zice ceva impotriva lui la orice process....santaj pe fata si nici macar nu este sanctionat, nu-i asa? Ca tocmai de asta i s-a dat control judiciar, ca sa nu faca afirmatii de genul asta si sa nu santajeze...la noi ca la nimenea. Ia cineva masuri?
  • ts ts
    MARȘ LA PUȘCĂTIE
    ACOLO ÎȚI E LOCUL FELIX.
    LA CAT AI FURAT,AR TREBUII SA STEA LA PARNAIE SI FETIȚELE TALE
    SI TRUSTUL TĂU RAHATINTACTGÂDEA FALIMENT CU EL.SA NU MAI AUZIM DE VIRUSUL ASTĂ.
  • spagatistul spagatistul
    Iti spun eu : toti cei care au depus sau ar putea depune marturie impotriva lui in dosarul/dosarele penale in care este cercetat pentru santaj.
    Un om correct nu face anunturi de genul asta, daca a descoperit o ilegalitate, depune direct plangere.
    La modul in care a spus-o acum este un avertisment la adresa posibililor "ciripitori": ma turnati, va torn si eu!
    Metode de santajist.
  • Active News Active News
    Suntem curiosi... despre cine este vorba.

Trimite un comentariu

sus