Skip to main content

Digi24 va intra în rețeaua Digital Cable Systems și la Romtelecom. La UPC mai are de așteptat.

 
Digi24 va intra în rețeaua Digital Cable Systems și la Romtelecom. La UPC mai are de așteptat.
digi 24 (1)

digi 24 (1)
Companiile de cablu Digital Cable Systems și Romtelecom (care are câteva rețele locale de cablu) au notificat CNA despre introducerea în grila de programe a postul de știri Digi24 deținut de RCS&RDS, potrivit informațiilor obținute de paginademedia.ro.

Publicitate

Mutarea vine ca urmare a deciziei instanței, în luna iune, de a-i obliga pe cabliști să introducă în grilă postul de știri, aflat în lista must carry (detalii AICI).

Recent și compania NextGen (deținută de Romtelecom) a decis să introducă Digi24 în grilă, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Nu la fel stau lucrurile și în cazul UPC. Compania de cablu a reușit să obțină suspendarea deciziei instanței care îi obliga să preia Digi24.

Astfel, în data de 27 iunie, Tribunalul București a decis „suspendarea provizorie a executarii sentintei civile nr. 10947/19.06.2014 in dosarul nr 23769/299/2014 de Judecatoria Sector 1 Bucuresti pana la solutionarea cererii de suspendare formulate de UPC in cadrul apelului declarat impotriva sentintei 10947/19.06.2014”. De precizat că această decizie poate fi atacată cu recurs în cinci zile de la comunicare.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Clar e cu tine petrisor!! Esti cu rcs rds si cand mananci...te rog sa sa zici ca ei vorbesc de romtelecom ,apoi ei au scos discovery.!!
  • Mariana tu esti dovada vie ca la noi fac rating televiziuni de stiri gen Antena 3 sau RomaniaOTV ! Din pacate esta este nivelul telespectatorului si votantului roman ! Hai ca vine campania electorala . O sa primesti si tu o galeata din partea candidatului tau preferat ! :))
  • Cata vreme romania va avea telespectatori cu retard , privitori cu sutele de mii la Antena3 sau RomaniaOTV , un post de bun simt nu va avea audienta .
  • Petrisor, vad ca esti fan RCS-RDS si Digi 24. De ceva vreme, tot dai stiri la greu cu BBC-ul Romaniei si cu intrarea lor in grilele cablistilor. Crezi ca are importanta in ce grile mai intra ei in vreme ce fac rating de 0,19 ? Sunt convinsa ca si daca se vor prinde cu antena de camera tot acelas public spectator il vor avea. Angajatii RCS-RDS sI rudele acestora.

Trimite un comentariu