Skip to main content

Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, va fi consilier de dans sportiv la "Dancing with the Stars"

 

Mihai și Elwira Petre Elwira Petre, soția lui Mihai Petre care a făcut parte din juriul Dansez pentru tine în ultimul sezon, se alătură postului Antena 1 pentru un nou show de dans, "Dancing with the Stars". Ea va fi consilier de dans sportiv în noua emisiune.

Publicitate

La începutul acestei luni, postul din Băneasa a anunțat că Mihai Petre, fost jurat de la Dansez pentru tine și la Românii au talent de la Pro TV, va face parte din juriul emisiunii "Dancing with the Stars".

Elwira dansează de când avea doar 10 ani. Elwira și Mihai Petre au fost de trei ori campioni naționali la dans sportiv, semifinaliști la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 dansuri și finaliști la Cupa Europeană de dansuri latino-americane.

Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasați în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Disperatii... Transfera pt ca Felix le- a spus sa se pregătească pt ca va fi închis . Si ASA spera ca nu se vor prăbuşi cu totul cât timp tatucul va fi închis câţiva ani. Problema e ca nu vor învinge brandul Pro !
  • dar cand nepotismele erau la protv, nu mai era penibil ?
    cred ca pe antenisti ii paste soarta protvului, daca nu sparg audientele din toamna. si chiar spargand ratingurile, tot nu este garantat ca isi vor acoperii cheltuielile, daca rup limite de bun simt salariale. pe de alta parte, brenciu, banica, petre, cei trei chefi, segal, nu sunt in nr chiar asa mare, sa zicem ca antena nu face chiar cheltuieli peste masura. adica salarii mari, dar date unui nr mic de persoane. mai este baletul si orchestra luate de la pro tv, ei nu cred ca sparg plafonul, au plecat mai degraba datorita insecuritatii din curtea pro, oricum supseseră destul. ei nu au cine stie ce vedete in afara de negru, razvan si dani, capatos, simona gherghe. in rest niste sezonieri gen pepe, barabancea, connect-r etc., la care se poate renunta usor. cred ca proiectul este inca sustenabil, se poate scoate profit pt fiecare emisiune in parte, dar cineva trebuie sa ii opreasca sa transfere totul de la protv, altminteri incep sa dea pe din-afara.
  • Poate le da si Voiculescu un imprumut pe modelul Gadea :)) daca tot avem nepotism la tv .Banica Jr nu o aduce pe Lavinia sa prezinte ceva ? Brenciu nu isi aduce copitul la Juniorchef ? :))) penibil
  • Culmea e ca am inteles ca primesc mai multi bani de la Antena decat de la Pro!! Si nu sunt singurii. Insa. Cand va veni momentul sa faca platile.... Antena se va lua cu mainile de cap!!

Trimite un comentariu