Skip to main content

EXCLUSIV. Burda România închide revista Story

 

cover-breaking-story
Compania Burda România a decis să renunțe la publicația Story. Echipa revistei a fost anunțată în această după-amiază că Story se închide. Managementul a invocat starea dificilă a pieței de media în general, dar și situația companiei.

Publicitate

Numărul care va apărea joi pe piață este ultimul. Întreaga echipă a publicației, inclusiv redactorul-șef Mihaela Călinoiu, vor pleca din compania care editează revista. Contactată de paginademedia.ro, Mihaela Călinoiu, redactor-șef Story, a confirmat că revista își încetează apariția și că echipa publicației este în prezent în preaviz.

Până la ora redactării articolului, managementul companiei Burda nu a putut fi contactat.

Revista Story a fost lansată în România în aprilie 2002 urmând formatul Story din Ungaria, potrivit paginii de Wikipedia a revistei. Din noiembrie 2006 revista s-a relansat, ca revistă săptămânală despre vedete în format semi-glossy, în cadrul grupului Sanoma Hearst România. În 2013, Burda România a anunțat preluarea tuturor titlurilor Sanoma România

Potrivit ultimelor date de vânzări publicate pe site-ul Biroului Român de Audit Transmedia, revista Story a avut în primul trimestru al lui 2014 o medie de 5.000 de exemplare vândute.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Practic in Bucatarie" este o revista care face parte de multa vreme din portofoliul Burda, eu credeam ca acolo s-a nascut, in redactia Burda.

    Din celelalte titluri amintite de tine, "Men's health" inca figureaza ca facand parte din portofoliul Burda 2 (Burda Media Bucuresti fosta Sanoma).

    Imi pare rau ca nu se incumeta Burda sa resusciteze titlurile Chip si Level, exista in continuare piata pentru ele.
  • soricelul s-a trezit peste noapte elefant si nu mai incape in gaura in care se ascundea. singura sansa e sa-si arate muschii sau lacrimile. n-am inteles niciodata strategia burda de a cumpara titluri pentru a le inchide: autoshow, quattroruote, men's health etc. e adevarat, au facut si o achizitie fara de care probabil ca nu ar mai fi existat astazi in romania: practic in bucatarie.
  • Burda ar putea sa se inchida cu totul. Au ajuns sa-si trateze clientii de pe pozitii de forta si mai au curajul sa dea vina pe starea pietii presei. Au ramas mult in urma vremurile cand erau mici si eficienti. Ar trebui sa dispara sandi si melania, ambii sunt vinovati de declinul actual.
  • Mai draga Pliciule! Tu esti dintre aceia care se simt mandri daca le apare poza in Story? Hahaha. Las' ca mai ai optiuni si la alte publicatii de acelasi calibru. Hai, te las, fugi ca incepe La Maruta.
  • Cred si eu ca te doare daca nu a scris nimeni si despre tine... Macar un rand,nu? E, asta e, traieste-ti anonimatul cu demintate, ca altceva nu mai ai de facut.
  • Mega senzatie. Inca un sul de hartie igienica dispare de pe piata. E drama printre "vedetele" de la noi, cine va mai scrie despre viata lor palpitanta de acum incolo.

Trimite un comentariu