Skip to main content

EXCLUSIV. Teodor Tiță, coordonatorul online-ului Digi 24, și-a dat demisia

 

Teodor Tita

Publicitate

EXCLUSIV. Coordonatorul site-ului Digi24 și al activităților online ale canalului RCS, Teodor Tiță, și-a dat demisia din poziția pe care o ocupa. El și-a depus demisia la sfârșitul săptămânii trecute.

“Cred că mi-am îndeplinit ceea ce aveam de făcut și am considerat că este momentul să merg mai departe. M-am hotărât se plec”, a declarat Teodor Tiță pentru Paginademedia.ro.

Ce s-a întâmplat?

“Nu a fost vorba de niciun conflict și de niciun fel de problemă editorială. Este pur și simplu o decizie pe care am luat-o, care ține de cariera mea și de viitorul meu profesional”, a continuat el.

“Sunt foarte mulțumit de ceea de am realizat acolo. Rezultatele sunt foarte bune și pot fi confirmate de companie, dar și de publicul care citește site-ul sau urmărește pagina de facebook.

Am arătat la Digi 24 că se poate crește un site și într-un mod decent, fără titluri pompoase, fără subiecte frivole și cu respect față de public.”

Vreo nemulțumire?

“Că nu s-au alocat suficiente resurse unui domeniu care merita poate mai mult”, a completat fostul coordonator al online-ului de la Digi 24.

În legătură cu planurile: “Voi anunța în curând care va fi viitorul loc de muncă”, a mai spus Tiță.

Teodor Tiță a preluat coordonarea activităților online ale Digi 24 în octombrie 2012. Anterior, a fost redactor-șef al site-ului de știri al TVR. Cariera lui Teodor Tiță include postul de știri Realitatea FM, BBC, site-ul Hotnews și radio Europa FM.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Site-ul era Ok din punct de vedere al continutului, din pacate fluxul de stiri nu era la nivelul asteptat. Nu stiu daca era vina coordonatorului sau nu aveau resurse financiare si umane suficiente.
    Daca vor creste volumul si rata de actualizare, pastrand calitatea, au sanse sa creasca frumos

Trimite un comentariu