Skip to main content

EXCLUSIV. Teodor Tiţă, coordonatorul online-ului Digi 24, şi-a dat demisia

 
Teodor Tita
Teodor Tita

Teodor Tita

Publicitate

EXCLUSIV. Coordonatorul site-ului Digi24 şi al activităţilor online ale canalului RCS, Teodor Tiţă, şi-a dat demisia din poziţia pe care o ocupa. El şi-a depus demisia la sfârşitul săptămânii trecute.

“Cred că mi-am îndeplinit ceea ce aveam de făcut şi am considerat că este momentul să merg mai departe. M-am hotărât se plec”, a declarat Teodor Tiţă pentru Paginademedia.ro.

Ce s-a întâmplat?

“Nu a fost vorba de niciun conflict şi de niciun fel de problemă editorială. Este pur şi simplu o decizie pe care am luat-o, care ţine de cariera mea şi de viitorul meu profesional”, a continuat el.

“Sunt foarte mulţumit de ceea de am realizat acolo. Rezultatele sunt foarte bune şi pot fi confirmate de companie, dar şi de publicul care citeşte site-ul sau urmăreşte pagina de facebook.

Am arătat la Digi 24 că se poate creşte un site şi într-un mod decent, fără titluri pompoase, fără subiecte frivole şi cu respect faţă de public.”

Vreo nemulţumire?

“Că nu s-au alocat suficiente resurse unui domeniu care merita poate mai mult”, a completat fostul coordonator al online-ului de la Digi 24.

În legătură cu planurile: “Voi anunţa în curând care va fi viitorul loc de muncă”, a mai spus Tiţă.

Teodor Tiţă a preluat coordonarea activităţilor online ale Digi 24 în octombrie 2012. Anterior, a fost redactor-şef al site-ului de ştiri al TVR. Cariera lui Teodor Tiţă include postul de ştiri Realitatea FM, BBC, site-ul Hotnews şi radio Europa FM.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    Site-ul era Ok din punct de vedere al continutului, din pacate fluxul de stiri nu era la nivelul asteptat. Nu stiu daca era vina coordonatorului sau nu aveau resurse financiare si umane suficiente.
    Daca vor creste volumul si rata de actualizare, pastrand calitatea, au sanse sa creasca frumos
  • pringles pringles
    Pacat! Sper sa vedem aceasi calitate a site-ului si de acum incolo...digi24 e o dovada de profesionalism in tara asta

Trimite un comentariu

sus