Skip to main content

Fostul redactor-șef al EVZ, emisiune de agricultură la România TV: Cultivat în România

 

Vlad Macovei - Sursa foto: Comanescu.ro
Vlad Macovei - Sursa foto: Comanescu.ro

Publicitate

Vlad Macovei, fost redactor-șef la EVZ ce se ocupă în prezent de proiectul Agrointeligența, va lansa o emisiune despre agricultură la postul România TV.

Emisiunea Cultivat în România va debuta sâmbătă, 19 iulie, de la ora 11.00, și este un format de dezbatere și reportaj.

Din informațiile paginademedia.ro, producția va fi moderată de Laurențiu Botin, fost realizator Agrikultura la B1 TV, și îl va avea pe Macovei invitat permanent.

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Macovei a confirmat lansarea emisiunii fără a da mai multe detalii.

Proiectul este derulat de România TV în parteneriat cu platforma Agrointeligenta, lansată Macovei în ianuarie 2013.

Emisiunea este în convergență cu site-ul de agricultură www.agrointeligenta.ro și a publicației lunare Agrointeligența. Jumătate din tirajul revistei se distribuie cu revista Capital.

Jurnalistul Vlad Macovei a fost redactor-sef adjunct la Cotidianul în perioada 2004-2008, apoi redactor-sef Evenimentul zilei între 2008 și 2013.

Pe langa proiectul Agrointeligenta, Macovei este implicat și în consultanță politică. Din informațiile paginademedia.ro, el este consilierul deputatului Mihai Stănișoara, membru în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Macovei e un zero jurnalistic. Nu pentru ca o spun eu. Vorbesc de la sine rezultatele TUTUROR mass-media pe unde a trecut. Nu are importanta jocul de cuvinte pe care-l vinde ca titlu de proiect: FALIMENT + sifonare e realitatea.

Trimite un comentariu