Skip to main content

Kanal D va difuza cel mai urmărit serial din Turcia, "Trădarea"

 

Tradarea Kanal DCel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia - “Trădarea” - va fi difuzat la Kanal D incepand din 4 august, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00.

Publicitate

Serialul “Tradarea” este o dramă foarte puternica, petrecuta in Turcia anilor ’60.

Povestea noului serial de la Kanal D

Productia reuseste sa redea, prin vestimentatia actorilor, detalii stilistice si decoruri, “aerul” nostalgic al acelor ani, oferind telespectatorului o calatorie in timp.

In anul 1967, căpitanul de cursă lungă Ali Akarsu (Erkan Petekkaya) își petrece majoritatea timpului departe de familia sa. În lipsa lui, soția sa, Cemile (Ayça Bingöl), are grijă de cei patru copii ai lor, fiind și mamă și tată pentru ei. Într-o zi, Ali se întoarce din lunga sa călătorie; toți membrii familiei se bucură de întoarcerea stăpânului casei, fara sa banuiasca faptul că viața lor se va schimba într-un mod nedorit. Ali are un comportament ciudat si o parte a vietii intunecata, necunoscuta familiei sale.

Cemile găsește intamplator o scrisoare în buzunarul soțului ei, iar evenimentele care se vor succeda din acest moment vor transforma familia armonioasa de pana atunci in una disfunctionala.

Scrisoarea scoate la iveală un secret legat de o femeie necunoscută (Wilma Elles), care va interveni brutal in destinul membrilor familiei. Sfasiat intre datoria fata de familie si pasiunea pentru o femeie mult mai tanara,

Mezinul familiei, Osman (Emir Berke Zincidi), devine naratorul povestii, perspectiva subiectiva atribuind si mai multa emotie productiei.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu