Skip to main content

Laura Georgescu, șefa CNA, audiată azi la Parlament

 
Laura Georgescu, șefa CNA, audiată azi la Parlament
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Președintele CNA, Laura Georgescu, este chemată la audieri azi, de la ora 11.00 la Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor pentru modul în care a vorbit cu elevii de 9-10 ani în cadrul prograpului “Școala Altfel”.

Președintele CNA a fost convocată la Parlament încă de săptămâna trecută. Între timp, au apărut noi înregistrări, în care șefa CNA face afirmații jignitoare la adresa lui Georgică Severin, șeful comisiei de cultură din Senat și vorbește despre posibile sponsorizări cu laptopuri.

Reamintim că Narcisa Iorga, membru CNA, a publicat pe blogul personal, despreaudiovizual.ro, înregistrări audio în care Laura Georgescu, președintele forului audiovizual vorbea cu o clasă de elevi, pe un ton autoritar și agresiv.

"Da’ tu de ce ești supraponderal? Nu vrei să nu mai mănânci în halu’ ăsta?", i s-a adresat șefa CNA unui elev. Către alt elev: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?! Te-ntreb: crezi că asta-i soluția? Deci, unu’ dă-n tine, începi și tu să dai în el?". În toate discuțiile din înregistrări, Laura Georgescu are un ton autoritar, agresiv, la adresa elevilor.

Întâlnirea președintelui CNA cu elevii a avut loc în aprilie 2013, în cadrul săptămânii Școala altfel, eveniment la care instituția s-a implicat activ.

La puțin timp după Săptămâna Altfel, un părinte a și trimis o scrisoare tuturor membrilor CNA, inclusiv președintei, prin care critica atitudinea Laurei Georgescu față de niște copii de clasa a treia. Aceasta ar fi folosit expresii de genul „vorbește, mă, cu toata gura!”, „n-ai creier, bă, băiatule!”, „lipsa de educație” (a mișcat scaunul pe care stătea), „de ce nu știi răspunsul, fetițo?“

„Toată atmosfera a fost una, efectiv, de teroare, fetele vorbind între ele că ”dacă era asta mama mea, fugeam de acasă”, a mai scris părintele.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ponta a declarat ca nu PSDul a propus-o pe Laura Georgescu...atunci cine, PNLul sau PCul...Eu cred ca trimiterea a fost catre liberali...iar sefei CNA i s-a aratat cartonasul galben, sa aiba grija de posturile TV ale Puterii...
  • Cind va fi convocat la Parlament si numitul TANASE STELIAN, numit de acelasi Parlament, presedinte-director general al SRTV? Numitul TANASE STELIAN se face vinovat de grave abuzuri in serviciu. O explicatie pentru ele ar putea fi anumite probleme psihiatrice. Cind a fost angajat in TVR numitul TANASE STELIAN a facut un control medical expres prevazut de regulamenetle in vigoare? Dar numita GEORGESCU LAURA?

Trimite un comentariu