Skip to main content

Look TV şi Transilvania Live au fost scoase de pe reţeaua RCS&RDS

 
Look TV şi Transilvania Live
Look TV şi Transilvania Live

Look TV şi Transilvania Live

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, companiile care operează cele două licenţe de televiziune au notificat CNA că odată cu ieşirea din must carry (de la 1 iulie 2014) se anulează automat contractele de retransmisie pe care le au cu operatorii de cablu. Exceptate fiind UPC, FocusSat şi INES TV, care au anunţat deja că au bătut palma cu posturile de televiziune.

RCS&RDS a scos, luni, din grilele sale Look TV şi Transilvania Live (care se va transforma în Look Plus), care vor difuza Liga 1, întrucât aceste televiziuni au decis să renunţe de la 1 iulie la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor, scrie Mediafax.

Pe de altă parte, potrivit unor speculaţii apărute pe piaţa audiovizualului, reprezentanţii Look TV şi Transilvania Live ar fi solicitat de la operatorii de cablu un preţ de aproximativ 7 lei pe abonat pe lună pentru retransmisia acestora începând cu 1 iulie, dorind ca aceste televiziuni să fie difuzate în pachetele de bază ale cabliştilor şi nu în pachete separate, pentru care abonaţii să opteze dacă vor sau nu să plătească.

Până în prezent, compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, dar şi reţeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunţat că vor difuza meciurile din campionatul Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    De pe dolce inca nu l-au scos. Sper sa il scoata. Eu unul nu vreau sa platesc in plus pentru un campionat de 2 lei cu echipe aparute peste noapte. Oricum e mare abonamentul la dolce.
  • sexy_pora sexy_pora
    Treaba cu iesitul benevol din "must carry" trebuie reglementata mai bine. Te-ai cerut singur afara, OK dar atunci sa stii ca stai afara o perioada de ...minim 5-7-10 ani. Daca-ti iese bine, daca nu, iara bine.

    Nu, cand ai content urli dupa bani separat, cand nu, te milogesti sa te bage in lista...
  • Adi Adi
    Mai fratilor, au fost scoase pentru ca nu mai aveau dreptul sa fie pe cablu fara acordul lor! Din 1 iunie Look TV a decis sa iasa din must carry! E simplu. Au iesit ca asa au vrut ei nu sin cablistii!!
  • Andrei Andrei
    Ma mir cum de nu au fost scoase din grila si de Romtelecom. Probabil de asta scumpesc abonamentul cu 0,55 euro .
  • BDorin BDorin
    Sa se duca sa iasa :)) nu platesc sa vad mafia sportului in RO
  • Expertul, Expertul,
    Pe 13 mai, jurnalistii de doi bani, de la gsp, scriau ca sport.ro, se inchide de la 1 iulie. Azi e 1 iulie, si sport.ro e la locul lui! Tolo, daca mai aveti putina onoare, cereti-va scuze!
  • Adi Adi
    Mile, stii cumva cand s-a dat termen la procesul lui Voiculescu??
  • Eugen Eugen
    Macar sa nu dam bani mafiotilor din Look si LPF
  • apri apri
    deacord cu tine Eugen. nici eu nu sunt dispus sa platesc pentru Liga 1, ma multimesc cu La Liga, Serie A e.t.c mai ales acum ca sunt si HD pe DIGI SATELIT. eu sunt multumit de DIGI chiar si fara ANTENA GRUP si DISCOVERY. ce naiba, mai trebuie sa si muncim sa ne intretinem familiile nu toata ziua in fata TV-lui
    o zi faina
  • Eugen Eugen
    As dori ca echipe de traditie sa fie in cele 14: Poli, U Craiova, Rapid, Steaua, Dinamo, Sportul, FC Arges, FC Brasov, Farul
  • mile mile
    dolce si digi , fara liga 1 dispar , dar pana acum nu era slab campionatul , oricum cei cu digi cam platesc degeaba , au cele mai putine programe , multi s-au mutat la acestia dupa ce au luat liga , acum vor pleca
  • mile mile
    pt pro tv fiecare abonat plateste 4 lei
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Eugen, sa stii ca Burleanu te-a auzit.In 2015/16 Liga 1 va avea doar 14 echipe.Dar de revenirea Rapidului ce spui?
  • geo geo
    Ptr transmisia pe satelit cei de la Antene au solicitat o suma considerata prea mare de la [email protected] au scos Antenele, la fel a fost si cu Discovery...Lookurile cer si ele bani multi din iulie...ma bucur ca ai scos infectiile...sper ca ai pastrat posturile de muzica si pe cele de desene animate...
  • Eugen Eugen
    Ar fi ceva super sa se inchida ! Sa se termine odata cu mizeriile din fotbalul romanesc ! Sa avem campionat cu 8 echipe si meciuri ca lumea ! Atat putem, atat sa fie ! Alin probabil tanjeste dupa derby-uri gen Chiajna - Clinceni....

Trimite un comentariu

sus