Skip to main content

Look TV şi Transilvania Live au fost scoase de pe reţeaua RCS&RDS

 
Look TV şi Transilvania Live
Look TV şi Transilvania Live

Look TV şi Transilvania Live

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, companiile care operează cele două licenţe de televiziune au notificat CNA că odată cu ieşirea din must carry (de la 1 iulie 2014) se anulează automat contractele de retransmisie pe care le au cu operatorii de cablu. Exceptate fiind UPC, FocusSat şi INES TV, care au anunţat deja că au bătut palma cu posturile de televiziune.

RCS&RDS a scos, luni, din grilele sale Look TV şi Transilvania Live (care se va transforma în Look Plus), care vor difuza Liga 1, întrucât aceste televiziuni au decis să renunţe de la 1 iulie la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor, scrie Mediafax.

Pe de altă parte, potrivit unor speculaţii apărute pe piaţa audiovizualului, reprezentanţii Look TV şi Transilvania Live ar fi solicitat de la operatorii de cablu un preţ de aproximativ 7 lei pe abonat pe lună pentru retransmisia acestora începând cu 1 iulie, dorind ca aceste televiziuni să fie difuzate în pachetele de bază ale cabliştilor şi nu în pachete separate, pentru care abonaţii să opteze dacă vor sau nu să plătească.

Până în prezent, compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, dar şi reţeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunţat că vor difuza meciurile din campionatul Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Daca nu ii vor lua Dolce si RCS in iarna se inchide!
  • alin alin
    cea mai jegoasa firma din romania e rcs rds,dupa ce ca au scos intai antena group de pe satelit,dupa au scos discovery,iar acum au scos lookurile,am modificat si eu grila,am scos infectiile de la digi din grila,era bine sa vedem liga 1.
  • mile mile
    se vor muta abonatii de la digi la ups, au facut intentionat sa distruga digi
  • Robert Robert
    Probabil vor încerca să sublicențieze transmisiunile sportive.
  • eu Ardelean falos eu Ardelean falos
    No no fain i ți sta sa vorbești asa bai miticule ?
  • Adi Adi
    Ce facem cu Gazeta Sporturilor care a titrat mare pe prima pagina :RCS s-a inteles cu Look TV si va transmite Liga I?? Ba mai spunea si suma platita, 17 milioane!! Tolontan?? Craitoiu?? Sunteti bine??
  • mile mile
    eu sunt abonat la o companie locala de cablu , ieri au fost blocate aceste posturi , dar astazi au revenit , ma bucur pt ele , nu pt fotbal ci pt emisiunile lor bune , sper sa nu le scoata , chiar daca vor majora pretul. Cei care nu le doresc , pot renunta la acea companie care le ofera , nu inteleg aceste ipicrizii, digi nu ni lea bagat pe gat , fara sa vrem.
  • geo geo
    Era de asteptat ca asta se va intimpla astazi...in mod normal canalele Look vor avea audientele raposatului GSPTV dupa ce se vor regasi doar in grilele UPC si Focus, bagate pe gitul si pe factura tuturor abonatilor...sa vedem de cind si cum vor afecta buzunarele...
  • Eugen Eugen
    Felicit decizia RCS&RDS, nu sunt dispus nici eu sa platesc bani pentru a imbogati niste mafioti, nu se stie cine e Look TV. In plus mai ales prin modul de dobandire a drepturilor de televizare... Nu conteaza ca sunt ardeleni sau olteni sau moldoveni....

    Au facut bine si cand au scos Discovery din grila, sunt extrem de slabe posturi si scumpe... mult mai bune sunt canalele proprii World, Animal World, Life
  • Zebra Zebra
    Normal ar fi ca aceste canale sa fie in sistem pay tv. Nu toti abonatii sunt interesati de un asemenea produs dar cum traim intr-o tara unde bunul simt este egal cu zero, cu siguranta cablistii vor gasi motiv din asta, sa ridice pretul abonamentelor.
  • radu radu
    Astept sa fie scoase si de Romtelecom,nu sunt dispus sa platesc in plus pt,"ardeleni manelisti tv"!

Trimite un comentariu

sus