Skip to main content

Oana Dobre, la Digi 24 în departamentul de investigații al campaniei România furată

 

oana dobre

Oana Dobre, jurnalist cu 14 ani experiență, vine la Digi 24. La postul deținut de RCS, Oana Dobre este reporter în departamentul de investigații, care se ocupă de proiectul România furată, lansat în luna martie de Digi24.

Publicitate

Campania își propune să dezvăluie marile afaceri păguboase. Departamentul de investigații special lansat pentru acest proiect este condus de jurnalista Oana Despa. 

CARTE DE VIZITĂ. Oana Dobre lucrează de 14 ani în presă. Ea a început ca reporter pe domeniul politic la Curentul. După patru ani, Oana Dobre a devenit reporter special la Evenimentul zilei, unde a avut și cinci deplasări în zona de război precum Irak și Afganistan.

După EVZ, jurnalista a intrat în televiziune și a lucrat la Realitatea TV și, ulterior, la Antena 3, unde a fost colaborator.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca zici ceva de rau de rcs esti automat pesedist?Deci e adevarat ca Digi24 trage in PSD?Vedeti ca va dati de gol.
  • Campania celor de la Digi24, Romania furata, e foarte, foarte buna.Orice profesionist in plus este binevenit, iar Oana mie mi se pare ca stie meserie.Buna achizitie, Digi 24
  • nu pot sa imi imaginez o persoana mariana reala...daca gandeste in acest mod inseamna ca tara asta este trista...sper totusi (nimeni nu ar trebui sa spere la asa ceva intr-o tara normala) ca este un postac platit sa comenteze pe site-uri pentru propaganda psd-ista!
  • Proasta alegere a facut dupa parerea mea. Sa fii sclav intr-o televiziune care nu da doi bani pe angajati si sa stai cu morcovul in c.r ca peste 6 luni nu o sa iti mai fie prelungit contractul sunt doar doua dintre multele dezavantaje de care poti sa BENEFICIEZI cand esti angajat RCS-RDS, la cea mai echilibrata televiziune de stiri ce face rating de te bufneste rasul.
  • e o excelenta ziarista ce merita tot ce-i mai bun.Ii doresc mult succes si o felicit pt toata activitatea ei(poate mai putin pt cea din Intact)

Trimite un comentariu