Skip to main content

Petiție online pentru demisia președintelui CNA, Laura Georgescu

 

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Demisia președintelui Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, este cerută și printr-o petiție online, care a fost semnată până la această oră de 17 persoane.

Prima persoană care a semnat această petiție, publicată pe site-ul petitieonline.com, este Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV. A doua persoană care apare pe lista semnatarilor este Alexandru Răducanu, cel căruia CNA i-a refuzat de două ori acordarea unei licențe pentru un post de business.

Această petiție online vine după ce au ieșit la iveală o serie de înregistrări în care Laura Gerogescu a folosit un limbaj agresiv la adresa elevilor, cu ocazia programului Școala Altfel din 2013, și după ce ieri Realitatea.net a publicat o serie de înregistrări în care președintele insituției a făcut afirmații precum "boul de Ghiță" și "jigodia de Georgică Severin".

Aceasta nu este singura solicitare de demisie adresată președintelui CNA, Laura Georgescu. Astăzi, doi membri CNA, Narcisa Iorga și Valentin Jucan, i-au cerut demisia Laurei Georgescu, prin două postări pe Facebook.

Screen Shot 2014-07-01 at 12.30.53 PM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu