Skip to main content

Poftiți pe la noi, cifre mai bune la a doua ediție. Emisiunea Monei Segall, diferențe mai mari față de Pro TV decât la debutul de luni

 

Poftiti pe la noi La a doua difuzare pe Antena 1, programul Poftiți pe la noi, produs de Mona Segall, a avut cifre de audiență mai bune. Emisiunea care îl are ca protagonist pe Nea Mărin, fosta vedetă a Pro TV, a reușit să poziționeze postul Antena 1 pe primul loc în topul audiențelor pe toate cele trei segmente de public.

Publicitate

La nivelul întregii țări, Poftiți pe la noi, program produs de Mona Segall, a fost urmărit de aproape 1,5 milioane de telespectatori, cu peste 300.000 de persoane mai mult decât prima ediție, care a fost difuzată luni.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audiența programelor difuzate pe intervalul emisiunii Poftiți pe la noi.

NAȚIONAL. A doua ediție a emisiunii Poftiți pe la noi a fost urmărită de 1.477.000 de telespectatori din întreaga țară. Această valoare a clasat postul Antena 1 pe prima poziție, la o distanță de aproape 200.000 de telespectatori față de al doilea clasat, Pro TV, care a difuat filmul "Joc în doi". Pe locul trei s-a clasat Kanal D, cu serialul turcesc "Feriha".

URBAN. În privința publicului de la orașe, emisiunea lui Nea Mărin a fost lider cu o audiență de 845.000 de telespectatori, urmat de Pro TV, cu 660.000 de persoane. Kanal D s-a aflat și în acest clasament tot pe locul trei, cu 600.000 de telespectatori din mediul urban.

COMERCIAL. Noua emisiune de pe Antena 1 și-a menținut prima poziție și la nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Emisiunea cu Nea Mărin a fost urmărită de 502.000 de telespectatori din targetul comercial. Pe locul doi a fost Pro TV, cu 502.000 de persoane din acest target.

Cu cine s-a bătut cu emisiunea Poftiți pe la noi

 • Emisiunea Poftiți pe la noi s-a intersectat cu filmul "Joc în doi" și Știrile nopții, difuzate de Pro TV.
 • Postul Kanal D a difuzat pe intervalul noului show cu Nea Mărin serialul turcesc Feriha și emisiunea tabloidă WowBiz.
 • Prima TV a avut programată emisiunea culinară Cireașa de pe tort și filmul american Răzbunătorul.
 • TVR 1 a difuzat pe intervalul emisiunii de la Antena 1 serialul Dr. House și filmul de comedie "Un an din viață".

Audiențele posturilor TV marți, 22 iulie, pe intervalul emisiunii Poftiți pe la noi, la nivel NAȚIONAL:
  Nr. persoane   Rtg%   Share%  
Antena 1 1.477.000 8 17
Pro TV 1.280.000 6,9 14,8
Kanal D 1.132.000 6,1 13,1
Antena 3 590.000 3,2 6,8
Romania TV 345.000 1,9 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiențele posturilor TV marți, 22 iulie, pe intervalul emisiunii Poftiți pe la noi, în mediul URBAN:
       
Antena 1 845.000 8,4 17,7
Pro TV 660.000 6,5 13,9
Kanal D 600.000 5,9 12,6
Antena 3 390.000 3,9 8,2
Acasa TV 161.000 1,6 3,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiențele posturilor TV marți, 22 iulie, pe intervalul emisiunii Poftiți pe la noi, pe segmentul COMERCIAL:
  Nr. persoane   Rtg%   Share%  
Antena 1 502.000 9,9 24,3
Pro TV 391.000 7,7 18,9
Kanal D 177.000 3,5 8,6
Acasa 90.000 1,8 4,3
Prima TV 87.000 1,7 4,2

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • multa lume proasta!
  Inca de pe vremea cand erau la Pro mascaricii astia,erau o adunatura si oale sparte si surcele si ma mir ca mai prind glumele lor rasuflate la public.Dar cand iti face audienta Tociu,Palade si Cruduta,orice iti face audienta!
 • sunt departe de a fi un fan al Antenelor, dar asta nu ma face orb la tot ce s-a intamplat in Protv. :)) este clar ca emisiunea are un start foarte bun, mai ales daca tinem cont ca reality showurile de la Antena nu aveau audiente ca acestea, nici macar in zilele astea.
 • Erau niste minunati care spuneau ca strugurii s-au acrit dupa ce au plecat la Antena 1, ei iata ca strugurii sunt si mai dulci de aceasta data si echipa Monei da randament.
 • poftiti pe la noi a fost difuzata luni si marti si nu in week-end pt a fi in concordanta cu anii trecuti cand serviti va rog se difuza martea si miercurea. De fapt daca n-ar fi avut dan negru te pui cu blondele miercurea s-ar fi difuzat tot martea si miercurea.
 • Nu inteleg - Poftiți pe la noi se difuzeaza lunea si martea seara cind cei de la Antena 1 spera sa profite de filmele neinteresante ale concurentei...adica programeaza emisiunea doar cind se astepta sa fie lideri...luni si-au luat-o , ieri au batut panarama aia de film de la Pro tv.
 • cumulat Anten1 si 3 au 2 milioane telespectatori. Halal sa-ti fie PRO TV. Masinariie de propaganda stau bine in audiente vad ca si Romanica TV a stat bine aseara.
 • ce nesimtiti sunt cei de la antena 3, cat a fost tragedia din ucraina, de o importanta fara cuvinte, iei il tocau pe basescu
 • Oare cand o sa prezinti si tu audienta in mod normal, pe intervalul de intersectie, asa cum o fac colegii tai Petrisor & Iulia?
  Daca nu prezinti cat a avut pe intersectia cu competitorii, nu ii poti condamna pe cei care cred ca ai ales aceasta prezentare avand o motivare subiectiva.
  ieri, de ex, ai spus ca emisiunea a fost pe primul loc desi acest lucru era valabil doar ca medie, pe intersectie a fost depasita de filmul pro.
  Tot ce-i posibil ca aseara sa nu mai fi fost la fel, dar cine te mai crede?
 • Ar fi interesanta si o analiza comparativa pe costuri estimate ale acestor 2 programe ( entertainment vs film), am avea si o imagine a ROI/program.

Trimite un comentariu