Skip to main content

Prima emisiune produsă de Mona Segall la Antena 1 ia startul pe 19 iulie. Care sunt vedetele emisiunii Poftiți pe la noi

 

nicoleta luciu

Publicitate

Emisiunea Poftiți pe la noi, primul show ce poartă semnătura Monei Segall de la Antena 1, va debuta în a doua parte a lunii iulie, anunță postul de televiziune.

Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Cătălin Botezatu și Giani Kiriță sunt primele patru vedete care încearcă să salveze o pensiune de la faliment.

Emisiunea, prezentată de Nea Marin, va fi difuzată sâmbătă, 19 iulie, și duminică, 20 iulie, de la 20:30, la Antena 1.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum spuneam, grave fracturi de logica! Deci: ce-am scris eu in sustinerea "decaderii morale" a vreunui post tv? Punctual, cu citat, poti? Nu poti? Esti postac? Ma irita cum vedeti "decaderea" doar la antene. La pro orice rahat (pentru ca e impachetat frumos, hd) e foarte bun.
  • Aceleasi "vedete" prezente'n emisiunile difuzate de pro erau onorabile, culte, serioase, oneste, ... aveti grave fracturi de logica. Ura este tot ce puteti scoate la iveala din voi, argumente , comparatii ce's alea, emisiunile pro ului erau marca proprie? Maruta face audienta cu invitati academicieni ori scriitori? Serviti va rog (cama aceiasi ... "Marie") avea invitati gen Gabi Szabo ori Medea Marinescu , Felicia Filip ori Mihai Leu ? Acu' sa vad daca se si posteaza raspunsul.
  • vedete pe care mona segall le-a tot folosit la pro tv plus ce maruntisuri mai are si antena ramase pe-acolo dupa invazia pro tv xD
  • alta furaciune de emisiune. e o emisiune la TLC cu Buddy Valastro, cofetarul renumit, care salveaza de la faliment cofetarii din orasele americane. Distributia plagiatului romanesc este de mare exceptie, doua curve ridicate la rang de vedete, un chilotar si un fotbalist ratat. Succesuri in continuare la spalarea pe creier a natiei romane!

Trimite un comentariu